Huomenna alkaisi sitten taas treenaus ihan täydellä teholla.  Viimevuonna tulokset jäi tekemättä erinäisistä syistä. Mutta tänä vuonna ne on tultava, muuten loppuu harrastaminen.

Ninjan kanssa kuitenkin päästiin kokeilemaan aitoa pk tottis tunnelmaa oman yhdistyksen kisojen nollakoirana. Jälkikäteen mietittynä siitä suoriutuu todella helpolla. Suotta panikoinut sitäkin. Tosin tällä kertaa kun ei vielä pisteitä jaettu on jännitys kuitenkin odotettavissa, ja mikä ettei kaikkihan me jännitetään. Ninjalle tavoitteeksi on asetettu suojelu ykkönen ja pääsy erikoisjälkikisaan. Saa nähdä kumpi on ensin saavutetu.

Samun kanssa tavoitteita on enemmän kuin Ninjalla. Suurin huolen aihe on käyttäytymiskoe. Kunhan nyt saisin itseäni tarpeeksi lujalla otteella niskasta kiinni. Suurin huoli on kaupunkiosuus, remmilenkit on haasteellinen käsite. Ja ne toiset koirat. No aika näyttää miten meidän käy. Sen jälkeen haaveissa olisi suojelu ykkönen ja kakkonen. Jos ne menee hyvin niin mikä ettei myös kolmonen. Mutta kaikki on ensin kiinni siitä turhimmasta

Treenataan kaikki treenikamuni yhdessä niin kuin tähänkin asti, ilman teitä tästä ei tulisi mitään!