Kentällä ensin samaan aikaan kaverin toopermanni. Kumpikaan ei huomannut edes toisiaan. (viime talvenä molemmat räyhäs toisilleen) Otin seuraamista, istumista, A-esteen ylitystä ja eteenmenoa.

 Seuraaminen liian pitkäkestoista, olematon vietti laski vieläkin enemmän. Istumiset oli ihan Ok. A-esteen menee yli ihan ilman ongelmia, muttei patukkaa muista tuoda takasin :) Täytyy siis saada se nouto ensin kuntoon.. Eteenmenossa ei vauhdissa ole ongelmaa. Joka kerta lähti, vaikka ruokakuppi oli tyhjäkin. Koitin maahankin käskeä. Pari kertaa menikin ihan ok. Yritin, siis nimenomaan yritin saada sitä kiinnostumaan lopuksi patukkaleikkiin. Mutta kun tiellä käveli isojoukko nuoria, (ilmeisesti läheisen koulun liikuntatuntilaisia) ne oli miljoona kertaa kiinnostavampia kun se patukka..aarrghh.

Sitten kaveri vaihtoi koiraa otin Ninjan paikalle makuuseen. Ja sitten lisää eteenmenoa.

Makasi paikallaan valppaan näköisenä, kävin välillä palkkaamassa ruualla. Seuraili kaverin ruokapussia, muttei lähtenyt. Menin viereen siksi aikaa kun toinen otti eteenmenoa. Yhden kerran nousi kun en ollut itse valppaana. Vaihdettiin sitten osia. Ninjalle eteenmenoa. Joka kerta juoksi, yritin sitä maahankin käskeä, muttei ensin lotkauttanut korvaakaan. Sitten alko menemään maahan, mutta persus oli muhun päin ja hiukka vaivautunutkin oli. Pari kertaa yritin ja todettiin ettei ehkä kuitenkaan vielä kannata. Laitoin sitten ruokaa kuppiin ja mentiin ihan kentän toiseen päähän, mistä lähetin. Lähdin itse juoksemaan perään että kerkeisin kehumaan kun on kupilla. Alkumatkassa se häiritsi Ninjaa ja se hiukka vilkuili taakseen, ei kuitenkaan kääntynyt ympäri vaan meni loppuun asti.