Heti töiden jälkeen lähdin talaamaan jäljen. n.300 askelta jaksoin kylvää makkaraa, Aloitti ihan rauhallisesti, mutta muutaman askeleen jälkeen muisti että täällähän pitää mennä täysillä. Siis ei todellakaan, joten roikuin liinan perässä kaikilla voimillani ja päästiin kuin päästiinkin loppuun asti ilman että yksikään makkaranpala jäi syömättä.

Illalla sitten tottista. Uusi paikka ja ei tainnut oma motivaatiokaan olla huipussaan kun siitä ei siis tullut yhtikäs mitään.. Seurauttelin epätoivosesti, ilman että koiraa kiinnosti. Sit piti viel koittaa sitä noutoa..siis pitikin mennä taas tällä innolla..aargh voitte siis kuvitella tuliko siitä mitään. Otin sitten luoksetulon jotta koiralle edes jäisi hyvä fiilis.

Kotimatkalla poimin lapsen kyytiin ja siinä odotellessa otin Majakan pihalla patukka leikkiä. Kunhan vaan hetsasin ja taisteltiin sen kanssa, ilman mitään käskyjä. Miten ihmeessä siit sais patukka hullun???? Täytyy tehdä aivosiirrännäinen Essistä :D :D :D Haahaa, olinpas taas vitsikäs. Täytyy kait lähtee suihkuun ja sit nukkumaan.............