Maneesilla taas äsken. tottiksessa edistyttin hiukkasen. Nyt voi jo patukan pistää taskuuun eikä vietti kauheesti ainakaan laskenut. Liikkeestä istumisia alettiin treenata. Siinä siis kotiläksyä tälle viikolle kerrakseen. Eteenmeno: Apuohjaaja vei tyynyn rauhallisesti, päästin kuitenkin ilman kontaktia lähtemään vielä kun tyyny oli ilmassa. Ois ehkä voinu vaatia sen kontaktin, mut teki nyt miel tehdä noin. Ens kerral sitten.

 Purutkin sujui paremmin kun viimeks. Ihan hyvä fiilis tällä kertaa.

Eilinen: Olikin sitten hampaat mamman kyynärpäässä. Ja jouduin hiukka ojentaa, mut ei onneks menny koira lyttyyn. Hyvin jatkoi sitten saalistamista. Patukaa siis koitti koiruus tavoitella, mutta osuikin hiukka väärään paikkaan.

Vanhuksellekin sitten pientä mielen virkeyden nostatusta. Tyyny palkaksi. Seuraamisessa oli aikas hyvä kontakti vaikkei sitä oikein oo koskaan aiemmin ollutkaan. Paikka oli ihan väljä ja vino, mut mitä väliä. Ei Pupun enää tarvi :D. Seisominenkin aivan loistava. Luoksetulossa ei pysähtynyt eteen istumaan vaan loikkasi heti tyynyyn kiinni. Olikin oman rinnan korkeudella jo tyrkyllä. Kyl oli ihan ilosen olonen koira. Viime viikot onkin ollu hiukkasen masentuneen oloinen.