Siis tänne kirjoittelussa.... Ei vaan jaksa naputella vaikka muuten tulee kyllä koneella oltuakin lähes päivittäin.

Ninja kävi siis luonnetestissä Kausalassa viime sunnuntaina. Tottista ja jälkeä on treenailtu, mutta puruihin en oo saanu itseäni ja koiraa raahattua, josko nyt kun treenit siirty viikonlopulle..saas nähdä.

Eilen oltiin tottistelemassa ja otin seuraamista istumista täyskäännöksiä, maahanmenosta luoksetuloa ja lopuksi eteenmenoa. Luoksetulossa ekalla karkas kun huusin jotain ihan muuta, otin pitkästä matkasta eteen istumaan. Hiljensi vauhtia ihan kiitettävästi, mut en sitte tiedä himmaako liian aikasin...Istumiset ihan ok, mut omat vartaloavut vaan puski taas esiin. Tais pari kertaa mennä maahan, vai oliks se et maahanmenos jäi istumaan, en mää enää muista, Ellu auta :)

 Eteenmeno oli katastrofalen.. Ekalla ei irronnut, tosin vietiin se pallo sinne jo treenin alussa, ei siis muistanut, meni kyllä kun usutin ja kävelin itse samalla palloa kohti. Kun tajus irrota ja edetä niin sitte kun kehuin pallolla tuli ilman sitä takasin. Sit uus yritys, vietiin yhdessä pallo ja palattiin takasin "seuraamalla" Lähetin koiran ja meni täysillä, mut sit metri ennen palloa otti jotain suuhunsa ja ihmettelin et minkä hiiren se sielt löys?? No kun menin katsomaan neidillä oli narupallo suussa :D En sit ollu huomannu että oli tippunut taskusta, sit en enää jaksanu ottaa uusiks, kun tavallaan oli onnistunut eteenmeno, ainoastaan palkka olikin väärä ja hiukasen ennen aikanen, mut ens kerral sitte... Kiva asenne mut en mä aina oo tällänen.