Ihanna kevätilman vuoksi on jääny koneella istuminen hiukkasen vähemmäksi, joten ei oo päivistäkään tullu päivitettyä. Tässä jotain mitä muistan....

Jälki nro 4 tasi olla joku päivä. Siitä nyt ei hirveest ole yksityiskohtaista muistikuvaa. Tais mennä suht ok, ei kun jätti jostain syystä makkaroita syömättä, muuten ei tainnu ihmeempää sanottavaa olla.

Suojelutreenit on taas kerran aloitettu, ja toivottavasti tällä kertaa jatkuvat pitkään....ettäs tiedät Ninja.

Sitten tähän päivään....

Ensin päivällä jälki nro 5. Ei mitenkään pitkä, kun ei jaksanu taas tallata... Paalun eteen osaa jo rauhoittua ja lähtee ajamaankin ihan hienosti, tänään vaan oli joku outo juttu takajaloissa, nosteli niitä omituisesti, joten oli pakko käskeä koira maahan ja tutkailla tassut. Mitään ei näkynyt, joten annoin uuden jäljestys käskyn. Siitä ei ollut ilmeisesti mitään haittaa. Välillä oli jo tyhjiä askeleita. Pari ensimmäistä meni ihan ok, mutta sitten vauhti alkoi taas kiihtyä ja oli levottoman oloista tyhjillä. Lopussa näki loppuruokapurkkiesineen turhan aikaisin ja jätti muutaman askeleen tarkistamatta. En viitisnyt puuttua, koska esineet on tällä hetkellä paineenalaista puuhaa ja en uskaltanut vaatia ettei Ninja mee vieläkin epävarmemmaksi.

Sitten Lahteen treeneihin.

Tottista. Seuraamisia otin ja palkkana patukka. Jostain syystä tällä kentällä koira toimii ihan hienosti patukankin kanssa. Paljon käännöksiä ja ei ollut taas oikein mukana takapuolensa kanssa. Palkkasin ainoastaan onnistuneesta käännöksestä. Muutama istuminen, taas seuraamista ja riekkumista. Maahanmenosta luoksetulo lyhyeltä matkalta, ja seurailtiin sitten lisää. Lopuksi vielä vauhdikas luoksetulo. Ninja kantoi patukan autolle asti, vaikka vastaan tuli parikin koiraa. Hieno kehitys.

Purut sitten hiukka myöhemmin. Niitä en tänne pahemmin kirjottele yksityiskohtia, koska itsellä on edelleen laji opettelun alla. Sen verran voi sanoa että omassa polvessa kävi kipeetä pari kertaa...