Sandilla otin täyskäännöksiä, seisomista ja hyppyä. Seuraaminen alkaa olla jo suorempaa. Olen palkannut sitä makupaloilla käsi kiinni omassa kyljessä. Hakeutuu jo hyvin oikealle paikalle. Täyskäännöksissä menee vielä jokunen tovi, mutta välillä jo onnistuu ihan sujuvasti. "Seis" käskykin alkaa jo jäämään mieleen, pysähtyy paikalleen, tosin vielä joillain kerroilla jää matalaksi, kun meinaa istua ja muistaa samalla ettei pitänytkään :) Hyppyä aloin opettaa pelkästään että tajuais mitä sanalla tarkoitetaan. Näyttäis tykkäävän touhusta. Lopuksi riehuttiin taas pallon kanssa.

Ninjalle otin lyhyttä seuraamista, patukka esissä. Intoa alkais jo olemaan. Pienen huilitauon jälkeen laitoin sen tolppaan, edellisestä kerrasta on aikaa jo reilu vuosi, joten päätin kokeilla, miten nyt reagoisi. heti alkoi loikkimaan kun näki isonpatukan. Hiukka sitä vielä häiritsi kiinnioleminen, mutta kuitenkin patukka vei jo voiton, sitä koitti tavotella. Puruote oli heikko, mutta se liina siinä häiritsi. Edellisellä kerralla neiti vaan istui paikallaan, naamalla sellain ilme et mitäs siinä heilut, mää istun nyt.. Onneks nyt jo innostui. Irti kun pääsi puri jo patukkaakin paremmalal otteella. Auton perään ois saaliinsa vienyt, mut kun ovet oli lukossa niin tiputti sitte maahan ja paineli kotioven taa. Huono lopetus, mutta muuten ihan tyytyväinen suoritukseen. 

Loppukommenttina vielä että molemmilla alkoi juoksut, vaikkei mitenkään liitykään tähän treenaamiseen :D Meil ei punasista päivistä välitetä...