Tiistaina kiparissa kääännöksiä, luokestuloa ihan edestä ja eteenmenoa. Eteenmenosta on tullu nyt ihan outo tolle koiralle. Lähtee mihin lystää tai sit juoksee täysillä eteenpäin kunnes keksiikin alkaa haistelee tai sit käy pallolla mut ei tuo sitä mulle. Itellä murtu nimetön varvas joten ei pahemmin pystyny seuraamisia ottamaan.

Torstaina varvas antoi jo astua. Maneesissa otettiin seuraamista, istumista, seisomista ja eteenmenoa. Ninja koitti omatoimisesti ottaa pari kertaa eteenistumista ;) Seisominen alkaa jo toimimaan, kohta voi alkaa etenemään siinäkin liikkeessä. Eteenmeno meni taas ihan käteen. Ekalla kyl lähti, mut aah niin ihan hevosen jätös alko houkuttaa enemmän, juoksin hakemaan koiran pois, apuohjaaja oli jääny pallon taakse, joten hetsasin ite hiukkasen ja heitin pallon. Lähetys numero kaksi. Lähti kyllä, mut apuojaajaa piti käydä haistamassa. Lähetys taas uusiks. Sit jo meni suht ok, että lopetin treenit sitten siihen.

Nyt tarttee alkaa miettimään sitä eteenmenoa ihan tosissaan...

Kotona ollaan iltasin opeteltu hakurullien ottamista. Ihan hyvin jo ottaa maasta ja tuo mulle käteen asti. Jos vaik viikonloppuna kokeilis ulkona jo samaa...