Jeps, elikkäs koirien kanssa kahteen otteeseen kentällä. Välissä taukoa noin pari tuntia...luulisin :D

Sandin kanssa hidasta seuraamista, miljoonilla kehuilla. Jestas että voi näyttää omaankin silmään hienolta. Paikallaan maassa makaamistakin otettiin. Ekalla treenikerralla käskin saaliilta maahan. Jätin pallon maahan nenän eteen ja kävelin itse puolelta toiselle.  Toisessa sessiossa, käskin viereltä maahan. Ilman kädellä ohjausta pomppasi ensin hiukan eteenpäin ja kävi vinoon maahan. Otin sitten kädellä/nakilla ohjaten pari kertaa ja kehuskelin sekä syötin nakkia.  

Ninjalle otin vaan leikin varjolla mukamas seuraamista. Ihan vauva tasolta alettiin, nyt kun tuo patukka kiinnostaa ihan oikeesti. Ekassa sessiossa oli myös paikallan makuuta toisen koiran vieressä. Ensin seisoin asennossa naama koiraan päin. Kokeilin sitten olla selin hetken ja kun käännyin oli Ninja ihan kumarassa, joko valmiina ampasemaan mun luo tai muuten vaan epävarmana, kuitenkin kun kehuin suullisesti, nousi taas valppaamman näköiseksi. Tokalla kerralla vaan leikittiin ja Ninja jopa kantoi patukan auton viereen vaikka lapsia (omat + kaverin) käveli vastaan.

Siis kiitos taas tämänpäiväisille treenikavereille, muistakaahna potkia mua päähän jos meinaan taas vajota sohvan pohjalle. Oikeesti Sandi on ollut todella hiljainen nää pari iltaa, ei enää kilju kun vaihdan sohvalla asentoa. Huomisen vois ainakin yrittää pitää vapaapäivää. Katotaan kuin mein käy :)