Sunnuntaina kynnöspellolla. Kolmen purkin jälki. Alotus oli outo, Ninja ei mukamas uskaltanu mennä vaon yli??? Kun sain houkuteltua, loppu sujuikin ihan leikiten. Ainoastaan vakoihin pudonneet makkarat aiheutti päänvaivaa. Ei ennakoinut purkkejakaan.

Tänään sänkipellolla sama tyyli, mutta yksi purkki enemmän. Alku oli erilainen, keskellä peltoa oli pari kissaa. Pellon reunasta lähti vielä kolmas pötkimään pakoon. Ja nehän oiskin ollu mielenkiintosia jahdattavia. Jouduin ottamaan nakin esiin ja seurauttamaan hetken että unohti kissat. Sitten paalulle, ihme pyörimistä, mutta varmasti ne kissojen hajut hämäs aika lailla. Alkuun päästyään jäljesti ihan ok. Hiukkasen oli kiirusta havaittavissa, mutta haistoi joka askeleen. Meinas alkaa ennakoimaan purkkeja, mutta kehotin vaan heti jatkamaan ja meni ihan purkille asti.

Tarja soitti illalla ja kertoi seetä sandi osaa nyt vihdoin seisoa, mutta vedättää etteri mene enää maahan. Jää siis seisomaan. Ihana kun ei kuuntele käskyä vaan tekee mitä on viimeaikoina vaadittu. Täytyypä mennä joku ilta samalle kentälle ja katsoa miten neiti käyttäytyy sitten ;)