Tein molemmille koirille helpot ja lyhyet jäljet. Molemmilla kaksi kulmaa laahustaen. Pituudet reilut sata askelta. Pelto jokseenkin kostea lumen jäljiltä.

Otin Sandille alkuun rauhottelu tottista. Seuraamista pellolle päin ja takasin. Kontakti oli taas ihan hakusessa alkuun, mutta kuitenkin sitkeällä hampaitten pureskelulla ja liikkumattomuudella sain sen kuitenkin heräämään. Oli tosi valppaana ja täyskäännöksissä alkaa olemaan jo nopeampi. Jäljellä Sandilla oli edelleen paalulta lähtemis ongelmaa, se siis menee paalulle ihan ok, mutta jostain syystä on oppinut että täytyy kuitenkin lähteä sieltä paalun vasemmalta puolelta etenemään. Estin sitä kiertämästä paalun toiselle puolelle ja alku meni sen takia hiukka kohellukseksi. Hyvin kuitenkin tarkensi. Hitaan rauhallisesti ajoi kulmatkin tarkasti. Kulmissa ei ollut makupaloja. Viimisellä suoralla makupalat askelpareittain, enkä huomannut että tyhjillä olisi enää hätääntynyt ruuan loppumista. Todella onnnistunut suoritus.

Ninja lähti tapansa mukaan todella rauhallisesti. Kulmien välinen suora oli tarkotuksella todella lyhyt, kymmenisen askelta, minkä seurauksenä hutaisikin suoraan yli. Hyvin nopeesti tajusi eksyneensä. Tarkisti ensin tyhjään suuntaan, mutta löysi kuitenkin viimiselle suoralle. Lopetus tuli yllättäen kun ilmeisesti ystävämme harakat olivat napostelleet loppupalkan suihinsa. Lopussa olis ollu kourallinen ruokaa. Otin sitte Ninjalle paikalla makuu treeniä pellolla, kun keräilin merkkitikkuja pois. Hienosti makasi valppaana liikauttamatta jalkojaan.