No niin, ekaa kertaa Ninjalle sänkipellolle jälki. Alotus oli kuitenkin heinältä. Laitoin ennen paalua jo kymmenelle askeleelle ruokaa, kun muuten taas ois varmaan syöksähtänyt.

Jäljen vanhetessa otettiin tottista kaverin piha-alueella. Ninja ei ollut ollenkaan samaa mieltä et siinä vois tottista ottaa. Meinas olla hiukka kontakti hukassa. Kaveri ampuikin pari kertaa ja silloin kontakti herpaantu. Otin pari kertaa istumisen ja sitten maahanmenon kautta luoksetulo eteen istumaan. Tuli ihan hyvin, mutta kun kaverin koira nousi paikallamakuusta täytyi Ninjan katsoa taakseen. Kun annoin uuden tänne käskyn koitti vängätä sivulle. Ei kun taas käsky ja sit istuikin nätisti. Ärsytin sitten jalkapallolla ja otin eteenmenon. Vauhtia kyllä eteenmenossa riittää, mutta se valmisteleva osuus ei ole kunnossa :) Ei siis seuraa nätisti vierellä, vaan on vähän kuin iltalenkillä siinä vierellä. En si viitsiny kuitenkaan siihen tällä kertaa enempää panostaa....

Sitten auton kautta jäljelle...Annoin vaan jälki käskyn kun olin laittanut liinan jalkojen välistä. Ihan hyvin löysi ja lähti ajamaan. Ei enää paalusta välittänyt kun oli jo vauhdissa. Todella rauhallista menoa. Tein ekan kulman jälkeen källin, jälki meni vetisen heinikon läpi. Traktorinpyörienurat oli täynnä vettä. Ensin ei meinannut uskoa että oon siitä, mennyt, mutta hyvin nopeesti kuitenkin meni sekaan. Ja takas sängellekin löysi oikeasta kohdasta. Seuraavan kulman jälkeen sai ilmeisesti hajun jo purkista, kun vauhti kiihtyi vaikka makkaraa oli joka askeleella. Kuitenkin taas tasoitti purkin jälkeen. Kaikki purtkit ilmasi tosi hienosti, täytyy varmaan ens kerralla laittaa jo jotain muitakin esineitä.