Ei oo huvittanu naputella aikoihin, joten nyt sairaslomaa viettäessä voikin taas pistää jotain tännekin.

Viimisin treenitapahtuma on sunnuntai-iltana. Koirat oli viettäny kokopäivän tarhassa ja suoraan sieltä otin Ninjan autoon ja menoks. Kyl oli neidissä virtaa, patukalla vielä hetsasin maneesiin sisään ja sitten alettiin seuraamaan, välillä koitti alkaa poikittaa eteen, mutta korjasi aika nopsaan huomattuaan että mamman äänensävy meinaa muuttua :D. Palkkailin nakeilla ja patukalla satunnaisesti. Päätin koittaa hyppyä kun este oli paikalle väsätty ;) Ensin heitin patukan yli ja annoin käskyn. Nouosi kyllä ylös, mutta alkoi haistella estettä. Menin esteen viereen ja avitin kädellä ohjaten ylitse. Takasin kerkes taas tulla ilman patukkaa ja ei kun uus lähetys vauhdista. Sit hiukka revittelin ja jatkettiin seuraamista. Istumisen otin myös pari kertaa. Ihan ok. Sitten seisomista ja maahanmenosta luoksetulo patukalle. ja eikun autoon...

Kotona sitten päätin vielä koittaa noutoa. Nakkasin parikin kapulaa lattialle ja menin sohvalle nakkien kanssa. Ainut virhe tapahtui siinä etten laittanut tälläkertaa Essiä pois. Ajatuksena että se tois kapulan ja sais nakin. Ninjalle kenties tulis ahaa elämys, toisin kävi.. Ninja koitti kiivetä mun syliin ja kun tuuppasin sen alas, hyökkäs Essi Ninjan päälle. Kattelin hetken siinä kun mähisvät ja sit isäntä päätti erottaa ne toisistaan. Siin sekunnissa kun sai Ninjan vedettyä irti, nous Essi sieltä ja onnistu osumaan mua kämmeneen. Nyt sitten käsi mustana ja työnteko ei oikein eilen onnistunut, tänään onneks toimii jo paremmin ;)

 Tulipahan sitte haettua se jäykkäkouristus rokote mikä ois vanhentunu tänä vuonna.. Oli töissä siitä lauantaina jopa puhetta ;););););)