Mentiin ao:n kentälle treenaamaan lauantain "koetta" varten. Ensin ilmoittautuminen, meni suht ok. Sitten vein Ninjan paikalla makuuseen ja toinen otti tottista. Vilkuilin Ninjaa ja makasi kyllä paikallaan, tosin pää kääntyili ja välillä alko haistelemaan. Rykäsin ja Ninja ryhdistäytyi taas. Ei kuitenkaan onneksi noussut. Hoin maahan käskyä kun palaisn luo, joten ei noussut ylöskää enne lupaa. Hienoa.

Sitten vaihdettiin osia. Toinen makaamaan ja Ninja kehiin. Seuraamisesa sain herätellä hetken, mutta sitten alkoi ihan hyvin sujumaan, täyskäännöksissä on vielä parantamisen varaa, mutta tuskin siitä jää läpäsemättä. Istumisessa annoin ihan selkeän vartaloavun, kun siitä ei vaan pääse eroon... Maahanmeno ei onnistunut, jäi istumaan, toin uudestaan ja avustin sen sinne. Luoksetulo meni päin kinttua. Siis ei ois pysähtynyt eteen istumaan, vaan meinas juosta ohi. Henkilöryhmää hiukka oudoksui, mutta lähdettiin vielä kentältä pois henkilöryhmän läpi. Siinä oli jo vapautuneempi ja palkkasin patukalla. Kantoikin sen sitten autolle asti. Ja ei kun pikkuhetken hiomisia.

Kentältä ajettiin suoraan likan futispeliin, otin Ninjan ns. kaupunkiosuudelle ;) Neiti piippas ihan kokoajan. Välillä käskin makaamaan, mutta vinkui siinäkin. Lapset oli niin innostavaa että ois vaan halunnu kaikkia mennä nuolemaan. Hetken Ninja oli Anulla kun kävin Minnaa lohduttamassa. Ei mitään vikinää mun perään kuulunut. Kun palsin takasin, en heti menny luokse vaan aloin härnäämään. Jestas kun kiva kiusata koiraa (ja vähän kaveriakin ;)) Sit olikin riemu rajaton kun pääs mamman luokse.