Ninjalle pitkä jälki. Kuusi kulmaa. seitsemän esinettä. Paalulta ensin alotus, nami joka askeleella, sitten pari tyhjää ja kasoittain ruokaa askelilla epäsäännöllisin väliajoin. Jätti osan syömättä mutta eteni suht rauhallisesti. Välillä tosin sivussa vaikka oli vastatuuli?? Ekan kulman jälkeisellä suoralla vähän ruokaa mutta neljä esinettä. Niistä ensin pyykkipoika. Ilmaisu muuten ok, mutta jäi kauas. Toisena esineenä oli tulitikku. Jarrutin joten ilmaisi senkin, muuten olis kyllä menny ohi. Piti kokeilla ;) Tyhjillä alkoi sitten se normaali sähellys-kohellus tahti. Poukkoili sivuille. Ovensarana jäi ilmaisematta. Sitten onnistui koheltamaan kännysuojalle, minkä ilmaisi kyllä. Kulma ok, mut seuraava suora oli samanlaista kohellusta, lyijykynä jäi taas ilmasematta. Kulman jälkeen kohellusta suoralla, tökkäsi ovitopparia, muttei ilmaissut. Olin jo siin vaihees päättänyt et esineet saa jäädä jos jää. Seuraavan kulman jälkeen oli lyhyt suora parilla namilla. Sitten pitkä suora missä oli jopa 20 askelta tyhjää. Se olikin jäljen paras suoritus. Vauhtia oli, mutta kuitenkin meni suoraan, ei poukkoillut sivuille. Vielä yksi kulma, jonka jälkeen ruokaa aika tiheästi, loppuesineenä taa slyijykynä, minkä meni yli. Olin lopun vielä merkannut parilla grillitikulla, niistäkin hiihti vielä yli. Esineilmaisun oli istten päättänyt jättää kokonaan.. Olihan sit kiva lopettaa jälki kun ei koiralle tullu mitään selvää merkkiä. Otin sit siihen kepeille ruuan avulla ja syötin taskun tyhjäksi....Jatkuu.....joskus.....esineet saa nyt jäädä jäljeltä pois toistaiseksi.

Tultiin sit kotiin ja kun oli hiukkasen jäänyt turvotettua ruokaa päätin että tehdään pentujälki, Essille :D

Pituutta tuli 77 askelta. Loppuun laitoin kännykän esineeks. Essi jäljesti hiukka matalana, ihan kuin ois pelänny touhua. Kuitenkin kaikki namit söi mitkä löysi. Kännykänkin ilmaisi käymällä maahan ilman mitään apuja. Upee suoritus vanhukselta. Täytyypä alkaa sillekin tekemään taas jälkiä mielen virkistämiseksi.

Lopuks sitten koirat pääs juoksemaan pellolle ja äippä yritti paparazzata, yhtään ei tainnu onnistuu, mut tarkotus olikin saada taas kerran akkua tyhjäksi...