Ensin koitin sisällä kehua/palkata makupalalla pienestä kapulaan vilkaisustakin. Eipä siitä meinannut mitään tulla kun ne namit vaan kiinnosti. Ei auttanut kun lähteä pihalle ihan vaan saalisleikkeihin.

Ninjan otin tälläkertaa ensin. Potkin kapulaa pitkin pihaa ja olin oikein innostunut siitä. Ninja vaan toljotti tyhmännäkösenä et nyt toi mamma kyl sekos lopullisesti :) No kävin sitten hakemassa lisää kapuloita ja huomasin et niitä näkyy olevan viisi kappaletta....Pelasin niillä itsekseni jalkapalloa, loppujen lopuksi Ninjaa alko kiinnostamaan mun touhu ja tuli mukaan juoksemaan. Joka kerta kun hipaisikin kapulaa kehuin mielettömästi ja annoin makupalan. Se ei ollenkaan toiminut, ruoka oli pakko jättää pois kuviosta. Potkiskelin niitä sitten aikani ja Ninja alko isointa ottaa suuhunsa. annoin viedä sen poispäin minusta, kunhan vaan kanniskeli. Pari kertaa kantoi ja sitten vaihtoi siihen pienimpään, sen kanssa päästiin jo taisteluasteelle. Ja sitten kiiruusti lopettamaan touhu. Ninja sai kantaa kapulan sisälle asti.

Sandin kanssa päätin kokeilla samaa. Juoksin ympäri pihaa kapuloita potkien, aluksi Sandi meni auton taa karkuun. Siellä se toljotti pitkään kunnes siirtyi ulko-oven taa istumaan ja kinuumaan sisään pääsyä. Jatkoin sitkeesti potkimista. Loppuyjenlopuks luovutti ja tuli juoksemaan mukaan. Pari kertaa tökkäsi sekin suurinta kapulaa, kehuja mielin määrin, suuhun ei kuitenkaan kapulaa ottanut.

Sessiot kesti yhteensä tunnin. Kyl siin oli mamma ihan puhki ja ukkovarvaskin tais saada jonkin sortin hiusmurtuman. Sen verran sitä nyt pistelee ja pakottaa...

Jatketaan harjotuksia...