Ninja (yllättäen) pääsi pitkästä aikaa jäljelle. Jäljen pituus ehkä noin parisataa askelta? saatto olla paljon vähemmänkin kun en koskaan muista laskea. Ja nyt ei tarttennu purkaa merkkejäkään kun en niitä laittanut. 4 kulmaa ja 5 esinettä. Makupaloja siellä täällä, tyhjiä suhteessa kuitenkin enemmän.

Koitin ottaa tottista sillä aikaa kun jälki vanhenee, mutta tuloksetonta. Ei siitä tullu yhtikäs mitään. Ninjalla on niin kova halu sinne jäljelle. Otin kuitenkin vauhdikkaan luoksetulon että sain palautumaan epätoivoisesta noutoyrityksestä. Sitten koira välil tarhaan.

 Jäljelle lähti todella rauhallisesti, vaikka en laittanut alkusuoralle joka askeleelle ruokaa, niinkuin ennen. Tennspallon ilmaisi ihan hienosti. Lähti kyllä etenemään ennenkuin annoin luvan. Kulmasta meni vanhalla kaarros tyylillään. Rauhallinen meno jatkui. filmipurkin ilmaisi. Lähti taas omatoimisesti liikkeelle. Tulitikkuaskikin löytyi. sitten kulma, etsi ensin väärästä suunnasta. Sitten en tajunnut keriä liinaa lyhyemmäks, joten pääsi turhan paljon pyörimään. Löysi kuitenkin takasin jäljelle. Seuraava kulma meni paremmin, mutta muutama askel jäi taas tarkastamatta. Filmipurkin huomasi, mutta meinasi kuitenkin ettei mene maahan, jarrutin liinasta joten joutui valumaan maahan. Nyt odotti jo lupaa käskyyn, mutta kun yritän että annan käskyn vatsa kun pää on jäljen suuntaisesti, lähti aavistuksen ennen mun lupaa. Ja kun pää oli ihan sivulle loikkas koirakin ensin sivuun. Korjas kuitenkin nopeasti. Viiminen kulmakin meni suht hyvin, tosin sen jälkeen oli ihan hukassa. Loppuesine (hanska) oli liian lähellä. Joten ei jäljestänyt sille, se nyt vaan sattui löytymään. Ilmaisi kuitenkin menemällä maahan. 

Pari kertaa vauhti meinasi kasvaa, mutta pystyin mielestäni ihan hyvin jarruttamaan. Että tämmönen treeni tällä kertaa.