Tarja ilmoitti tekstarilla että on käynyt tallaamassa Ninjalle jäljen (itse olin siis töissä). Viisi kulmaa ja neljä esinettä oli ohjeistus :) Vanhenemisaika ainakin 2 ja puol tuntia.

Otin koiran ja lähdettiin normaalisti jäljelle. Ninjakin oli täysillä mukana. Paalulle lähetin ja neiti ei osannutkaan lähteä etenemään. Pyöri vimmatusti ympäriinsä. Ite koitin ohjeistaa eteenpäin. Tuli sitten vierelle kun oli jo sotkeutunut liinaansa. Ei kun koiran pelastus liinasta ja uudelleen lähetys, näytin kädellä suunnan. Lähtikin etenemään hiukka koheltaen. Ekalle esineelle löysi tiensä ja ilmaisikin sen ihan hienosti. Ja etenmään lähtökin sujui. Kulma meni säheltäen. Itse kun en tiennyt mihin suuntaan lähti jouduin vaan pysähtymään ja antaa koiran etsiä. Lopulta lähtikin vasemmalle. Touhotti menemään hosumalla. Seuraavan esineen (mynthon aski) haistoi mutta meinasi suhasta ohi. Itse huomasin sen ja kinnasin liinasta. Kävikin maahan lopulta. Ja taas eteenpäin. Ninja selvitti kyllä tiensä kulmiin jollain ihme konstilla. Merkkitikuista tiesin että nyt ollaan jotenkin pysytty linjassa. Tasaista jäljestystä ei kyllä huomannut missään vaiheessa. Puokkoili sinne tänne, välillä onnistui palaamaan jäljelle väärästä suunnasta saaden makupalan. Kolmas esine oli tulitikkurasia. Jostain syystä poukkasi ihan sivuun makaamaan. Jouduin käskyttämään lähemmäs. Ite olin jo lopettamassa jälkeä, mut päätin kuiteskin et katotaan nyt paranisko jossain vaiheessa. Loppui sitten esineeseen minkä kyllä haistoi, jäin odottamaan että menis maahan, mutta jatkoikin poukkoiluaan. Itse pysähdyin enkä antanut lisää liinaa, joten koukkasi uudestaan nenän esineelle, ei vieläkään käynyt maahan, joten jouduin käskemään. En pahemmin kehunut enää siinä vaiheessa vaan vein koiran pois. 

Kiitos Tarjalle kun jaksoit tallata sen jäljen, en tiedä oliko sitten liian kauan vanhentunut vai mikä oli syynä kun ei onnistunut. Koitetaan kuitenkin joskus uudestaan. Nyt tarttee lähtee etsimään niitä merkkitikkuja sieltä pellosta pois, en saanut ketään perään kävelijäksi kun tuli vieraita ja lapset ei malttanut :)