Siis ollaan kyl treenailtu, mut ei enää jaksa kaikista kirjoitella tänne. Nyt kuitenkin on pakko laitta...

 Polttelin tossa aamulla vanhoja seinämateriaaleja ja ajattelin että liekkejä vahtiessa vois vaikka koittaa menettää hermot noutokapulan kanssa... noh toisin kävi..

Aloitin sillä että annoi kapulan kädestä. Ja palkaks nakkia, muutama toisto. Sit jätin Ninjan istumaan kapula suussa ja huusin luokse, tuo käskyllä. Neiti tuli iloisesti kapula suussa luo, ja taas sai nakkia. Sitte kun alko jo omatoimisesti hakemaan sitä mun kädestä päätin koittaa sitä maahan viskelyä. Alkuun ei kiinnostanut, mut kun vaan nostin ite, ja viskasin, ja juoksin ennen Ninjaa kapulalle, ja nostin maasta ja, taas viskasin, niin johan alko kiinnostaa. Innokkasti juos oikein hakemaan vaikka välimatkaa oli suunnilleen metri ;) Pakitin itse samalla taakse kun tuli kapulan kanssa kohti, ja nakkiautomaatti pelas. Sit kun nakit loppu oli pakko pistää kapula kainaloon. Innostin kehuilla Ninjaa ja se sit päätti pölliä sen kapulan sieltä kainalosta, jouduin kyl sit antaa palkaks vaan polttopuun, mut tuntu olevan siitäkin tyytyväinen.

Voi kun sama jatkuis edes seuraavalla kerralla, muuten mä jätän ton koiran sohvaperunaks ja lopetan koko koira touhun....:D