Elikkäs irtisanottuani soneran, katosivat myös kotisivut bittiavaruuteen. Oma domain on jo hankittuna, mutta ei mitään hajua kuinka saan sivut sinne lähetettyä. Tarttee opiskella, sit joskus kun jaksaa paneutua..

uusi nettiyhteys ei ole mikään huippunopea, mutta tyhjää parempi :) Ja langaton, nyt voin vaikka kantaa koneen sänkyyn ja näpytellä siellä.. Tosin akku saattaa sanoa osansa asiaan.

Koirarintamalla Ninjan sisäänhaku-treenit on sujunut ihan mallikkaasti. Ei ala koirakaan piippaamaan kun tarhan oven auettua nakkaan tyynyn esiin. Täytyypä kokeilla joku aamu samaa kun ulos lähdetään. Ihan mahdotonta kiljumista. 

Mitähän mahtaa naapurit tykätä kun 04.40 alkaa hullu akka karjumaan koiralle et ole nyt saa****a jo hiljaa. No onneks ei moni oo viel siihen aikaan hereillä... 

Aamuposti vois kyl alkaa tulemaan jo tuohon aikaan. Ärsyttää kun kurvaa lootalle sitten kun lähden jo töihin. Aargh kun ärsyttää. Palaute ess:lle annettu jo kuukaus sitten. Nyt ootellaan Itellan vastausta kun hoitavat tän tuppukylän aamupostin jaon. Ai niin tarvis varmaan laittaa uus palaute niillekin, kun on tuo säpo vaihtunut. Ai nii vaihtuu taas, mut mä käytän pääasias toistaseks tota hotmailin osoteta, jos joku haluu niin pyytämällä sitten saa sen ns. virallisen osotteen...

Mut joo nyt tarttee lähtee huuhtoo hiusväri pois päästä. Täytyis ehtiä Lahteen pikkujouluihin kuudeks, eikä hajuakaan mitä pistän päälleni ;)