Eilen maneesilla parin viikon tauon jälkeen. (Kotona oon koittanu noutokapulan inhoa saada pienemmäks... Siitä joskus lisää jos/kun edistytään. Viikonlopun yli taukoa...)

 Elikkäs patukan kanssa hetsailin jo pihalla, ennen maneesiin menoa, tarkotuksena koittaa saada rynniminen "kentälle" pois. Oviaukolla sitten jouduin päästää edelle, kun oli sen verran vähän auki, ettei ois pystyny riekkumalla menee sisään. Heti ekaks paikalla makaamista, olosuhteiden pakosta. Koitti ilman lupaa siitä nousta, mut ei tainnu viel olla tottisfiiliksessä.

 Seuraamista pitkin poikin, ees sun taas, käännöksillä jne. Kun nyppäsin huonosta kontaktista, seuraaminen hiukka väljenty ja Ninja meni hiukka epävarmaks, mut sain palautumaan ja nakkia naamaan :) Huomasin sen et kun koitan heiluttaa kättä, alko poikittaa eteen, mut jostain syystä aina aavisti koska meinaan antaa palkkaa kehun jälkeen ja joka kerta sitten korjas, kumma tapaus ;)

Istumisia oitin seuraavaks, kaks ekaa kertaa otin niin että kädellä läppäsin käskyn kuultuaan, sillon meni nopsaa takapuoli maahan. Kolmanne koitin et meniskö omatoimisesti, mut hidas kun mikä. Sit otin viel yhden et oisin antanu pakotteen, mut istu nopeesti jo kun tajus et koht läpsähtää. Eli se oli sit nopee, ilman pakotetta. Eli seuraavaks pitää keksiä jotain ettei pysty lukee mun yläkropasta et koska on läpsy tulossa ;)

Sit pari seisomista, ihan nopsaa vapautin kun oli pysähtyny. Luoksetuloa otin ensin niin et oli jalat haarallaan, tulee tosi tiiviisti ja nyt oli jopa pääkin suorassa, hienoa. Seuraava kokeilu et jalat on yhdessä. Ei tallonu varpaille vaik tuli ihan hyvin tiiviisti mahaan kiinni. Katoin alas et kuin asetti tassunsa ja harallaan ne oli sit silleen et mun jalat oli Ninjan jalkojen välissä :D Hauska tyyppi.

Hiukka sit viel seuraamista ja sitten viiminen luoksetulo. Jätin käskystä maahan ja menin toiseen päähän maneesia seisomaan jalat yhdessä. Sit kun oli parin metrin päässä, kaivoin patukan ja nnoin juosta siihen kiinni. Revittämällä kohti autoa. Pari kertaa viel tiputti patukan, mut kun ite menin nostaa niin otti heti suuhunsa takasin. Auton viereen tipautti vasta kun avasin luukun...

Ihan hyvä fiilis jäi. Kotona sit heittelin loput nakit, ettei ne taas viikon päästä löydy liivin taskusta väriä vaihtaneena :D