Mentiin vieraalle multapellolle. Tein helpon jäljen, kolme kulmaa ja esinettä; tulitikkuaski,iso avaimenperä ja kännykkä. Ruokaa alkuun joka askeleella, viiminen suora kaavalla kaks ruualla kaks tyhjää. Jäljen vanhenemise aikana tottista kaverin pihanurmikolla.

Ninja ei haistellut pahemmin hajuja, mutta kontakti oli silti hiukkasen hukassa. Kuitenkin istumiset ja maahanmenot meni ihan hyvin. Luoksetulossa pyrki istumaan vinoon. Lopuksi otin hyppyä. Heitin pallon ja ekalla kerralla meinas lähteä kiertämään. Kuitenkin sitten hyppäsi kun oli liinassa kiinni enkä päästänyt kiertämään. Takaisin hypyssä ei mitään ongelmaa. Otin vielä onnistuneen hypyn ja vein hetkeksi paikalla makuuseen "häiriöksi".

Autoon huilimaan ja sitten jäljelle.

Lähetin vajaa metri ennen paalua. Ihan hyvin lähti etenemään. Olin ihan koiran takana jarruttamassa. Tyhjällä askeleella meni hiukka sekaisin, mutta löysi kuitenkin takaisin. Tikkuaskin ilmasi näköhavainnolla, mutta vaadin menemään lähemmäs. Sen jälkeen vauhti kiihtyi, mutta jarruttelin ja alkohan se jossain vaiheessa tasaantumaan. Avaimenperän olin onnistunut saamaan piiloon, saappaasta tippunut juuri kökkö sille askeleelle ja esine oli siellä takana. Sen siis ilmaisi ihan hyvin. Loppu olikin aika rauhallista menoa, viimisen kulman jälkeen meni jotain kurkkuun ja röhi, muttei lopettanut sen takia. Takajalan multakökötkin häiritsi sen verran että ravisteli hiukka niitä. Kännykän ilmaisi metrin päästä silmillään, vaadin taas lähemmäs, muttei kuitenkaan jäljestänyt askeleita, vaan suoraan meni kännykälle.

Ei voi kauheesti valittaa suorituksesta. Olihan se kuitenkin eka multajälki ja opin ettei kannata niitä esineitä sinne laittaa jos en saa piilotettua.