Koko helteisen päivän odottelin että ilma viilenisi ja voisi alkaa treenaamaan.

Käytin neljän aikaan koirat uimassa. Essillä alkoi kunto pettää, meinas hermostua kun Ninja pääsee lujempaa. Lotta sitten leikitteli Essiä pellon puolella. Täyty alkaa käyttää Ninjaa yksikseen ennekuin tulee tappelu. Vedessäkin piti koittaa lelusta riidellä, vaikka molemmille oli oma. Essillä on tarve varastaa suoraan suusta...

No sitten illalla päästiin hyppynoudon pariin. Ekaa kertaa koitokseen. Kapulaksi otin käyttämättömän. Ensin tasamaa noutoa, yläpihalta alas, missä este majailee. Ekalle heitolle lähti, muttei ottanut kapulaa suuhun. Sain kuitenkin käskyillä otamaan ja loput menikin ihan hienosti.

Esteellä sitten, ensin pelkkä hyppy. Sitten kapula suussa hypyin ees taas. Pari tälläistä ja sit koitettiin ihan kisaliikettä. Ekalla hyppäs yli, otti kapulan ja meinas kiertää. Tokalla jätti kapulan ottamatta, muttei onneks ehtiny hypätä takasin kun käskytin noutamaan sen mukaan. Kolmannella kapula vieri ojaan ja Ninja istui kiltisti odottamassa kun otin heiton uusiksi. Seuraavalla, onnistui, tosin kun oli saanut kapulan suuhun alkoi tytöt kaliolla taputtamaan ja hurraamaan. Hiukka häirintyi. Ja lopuksi vielä viiminen täydeliseti onnistunut hyppynouto. Luovutus oli vaan hiukka väljä, mutta kyllä se siitä.

Ette arvaa miten mahtava fiilis kun koira vihdoin viimein noutaa.!!