On pitänyt sen sata kertaa taas mennä jäljelle ja eilisen myräkän ansiosta päästiin sitten vasta tänään, eilen alkoi omatunto solvaamaan että alappas talloa.

Sandin jäljen tallasi/ajatti taas Lotta. satakunta askelta, tyhjiä epäsäännöllisen säännöllisesti :) Kaksi kulmaa. Tuuli ekalla suoralla takaa, tokalla oikeelta ja viimisellä vastaan. Lotta otti Sandin tarhasta ja itse koitin olla huomaamaton neuvonantaja. Meni jonkun aikaa ennenkun Sandi tajusi että pitää Lotan matkaan lähteä.

Pellolle päästyään, autoin hiukan liinasta ettei ihan läskiksi mene. Hienosti kuitenkin tajusi paalun ja rauhallisesti ajoi eteenpäin. Hiukka haki sivuilta, mutta makupalat olikin askeleen vieressä, joten laitetaan sen piikkiin. Huonosti olin taas ohjeistanut.. Kulmat löysi yllättävän helposti. Lopetus oli huono, koska loppuruokakasa oli hukassa. Taisi neiti nielasta ne ennenkun itse tajusinkaan. Koitti siis edelleen hakea jälkeä, Lotta sitten kehui ja vapautti koiran. Taas yritettiin mennä takaisin pihaan, kauheen vaikeeta tuntui olevan kun olin takana. Kuitenkin Lotta sai Sandin sisään.

Ninjan vuoro, tallasin siis jäljen samaan aikaan kun Lotta Sandille. Vanhenemis aika helposti reilut puoli tuntia. Kolmella kulmalla, lopussa tennispallo esineenä. Tuulensuunta ekalla suoralla takaa, toisella vasemmalta, kolmannella takaa ja viimisellä vasemmalta. Pelto alussa märkää, loppua kohden ei vesi enää litissyt pinnassa :)

Paalulle meno sujui rauhallisesti. Alotti hiukan haparoiden, mutta alkoi muutaman askeleen jälkeen keskittyä. Tyhjillä vauhti taas kiihtyi. Kulmat meni hienosti ilman ylimääräisiä kaarroksia. Esineellä annoin käskyn, mutta oli jo menossa omatoimisesti maahan. Olin jatkanut vielä jälkeä kymmenen askelta. Ninja odotti hienosti maassa että annoin luvan jatkaa. Kuitenkin lähti säheltämään sinne tänne. Askeleilla ei ollut makupalaa. Ehti kaksi askelta jäljestää ennen ruoka kasaa. Harmittavan huono lopetus. Yritin leikkiä pallolla, mutta neiti halusi edelleen etsiä lisää jälkiä. Pallo ei kiinnostanut. Seurautin sitten pois pellolta. Kääks tota sen saalisviettiä..........

Lotta leikki sitten vielä Sandin kanssa pihassa. Itse vaan seurasin rapulta. Kertaakaan ei tullut edes mun luo. Keksin että Lotta voisi pallon kanssa ottaa Sandille hyppyä, kun siirryin hyppyesteen luo, kiinnostui koirakin minusta. Huono veto, mut kyl se mut viel unohtaa toiseks, kaikkeni teen :)