Arvottiin ensin kuka lähtee mukaan Sandi vai Ninja. Arpa osui Ninjaan, mut otin sit kuitenkin molemmat. Paikkana O:lan kenttä.

Otin ensin Sandin kanssa ja asenne oli itellä jo ihan väärä. Kylhän se kulki mukana ja silleen, mut kun ei millään se kontakti pysyny. Jotain kuiteskin säädettiin. Seuraaminen ei oo mein vahva puoli. Otin liikkeestä istumisia ja maahanmenoa. Märkä kenttä niin ei oikein meinannu kiinnostaa. Istumisesta luoksetuloa pari kertaa, niis ei mitää ongelmaa. Lopuks paikalla makuuta. Kaveri otti luoksetulon ja Sandi ampas sitten myös karjasin pysähtymään ja vein takas. Lopuks heittelin palloja. Taitaa tuon Sandin koulutukset jäädä vähemmälle, miks mä sitä treenaan, kun ite vaan hermostun sen kanssa.

Sit Ninja. Suht hyvin seuras, tien yli kentälle. Laitoin makaamaan siks aikaa kun ooteltiin kaveria kentälle. Seurailtiin ja istuttiin, samoin kun päivälläkin. Kerran hypytin a-esteen yli. Ekaks käänty harjalla takas ja tuli alas. Toruin ja uusiks, juoksin vierellä että meni oikein. Sit taas paikalla makuuseen kaverin koiran häiriöks. Sit viel otin eteenmenon. Näkyy neiti siitäkin tykkäävän. Täytyy nyt alkaa vaan hioa noit mukavia liikeitä. Ja se noutokapulakin ollaan unohdettu ihan kokonaan, täytyypä kaivaa taas kuvioihin mukaan.