Mentiin lekurille näyttämään haavaa ja kaikki oli hienosti parantuneet. Paluu normaaliin alkaa..Eli ruoka tulee taas puolikovana :) Muutenhan ei Essin elämä muuttunut sairasloman aikana ollenkaan.

Kun oon niin huono tappamaan aikaa olin tyttöjä hakemassa puoli tuntia liian aikaisin. Päätin sitten ottaa tottista koulun parkkarilla. Kun oli eiliset nakitkin vielä autossa ;)

Seuraamsita maahanmenoa, luoksetuloa seisomista ja istumisia. Joka kerta kun seuraamisesta palkkasin oli Essi sitä mieltä että nyt saa alkaa haistelemaan omiaan. Yllätys olikin suuri kun mamma aina vaan huuteli seuraa käskyä :D Essi oli ihan onnessaan, kun vapautin lopuksi (onnistui purasemaan kämmenestä ettei pystynyt hetkeen mitään tekemään, oli siis pakko vapauttaa) Neiti meinas et nyt saas itten taas syödä kiviä. Oishan se patukka ollut autossa, mut kun ei tullu otettuu taskuun. Joten loppuriemut vaihtuivat tiukkaan EI käskyyn. No ooteltiin sitten tyttöjä Minna tuli ensin ja kävi rauhallisesti moikkaamassa. Sitten istui tuijottamaan koulun porttia että koskas se toinen tulee. Ja riemu olikin rajaton kun Lotan näki. Heti heitti selälleen rapsutuksia kinuamaan..

Ja nyt lähetään autoilemaan, Essi pääsee räyhäämään tokokisoihin :)