Torstaina maneesi treenit. Aloitin siten että käskin Ninjan istumaan, laitoin kapulan suuhun (otti kyllä itse kun pidin suun edessä)ja kutsuin luokse. Kapula pysyi suussa ja vaihdoin nakkiin ennenkuin kerkesi tiputtaa. Muutaman kerran hetsailin ja otti innokkaasti sen kapulan kädestä. Kun sain koiran kuumenemaan viskasin kapulan maahan ja Ninja ottikin sen itse sieltä suuhunsa. Bileet pystyyn ja patukka lenteli. Jippii lukkotila alkaa aukeamaan. Sitten seurailtiin, seisottiin. Luoksetuloakin otin pari kertaa. Sitten lopuksi vielä kapula, Ninja oodtti innokkaasti sitä kun hain. Samanlailla otin kun alussakin. Mahtava fiilis!!!

Tänään sitten kentällä otin seuraamista ja sitten kapulaa samalla tyylillä kun torstaina. Hieman oli epävarmanoloinen mutta pystyi toimimaan. Seuraamista lisää ja seisomisia. Kun vaan itse osais olla paikallaan... Lopuksi vielä luoksetuloa patukalle. Vauhtia riitti. Kiva fiilis. Lopuksi lähdettin vielä metsälenkille.

Toi koira on sitte olu taas super mahtava!!! Tänään sain vihdoin sitten soitettua maalimiehellekin. Viikonpäästä mennään siten kokeilemaan jatketaanko suojelun parissa vai opetellaanko metsäjälkeä.