Tein reilut 300 askelta pitkän jäljen, sama kaava makupaloilla kun keskiviikkona. Esineinä filmipurkit, viisi kappaletta.

Paalulta alotti taas ihan normaalisti, sitten heti kahden ekan askeleen jälkeen loikkasi oikealle sivuun, mutta tuuli painoi sitä aikalailla, joten sen ymmärrän. Pidin vaan liinaa sen verran tiukalla että pystyin vaatimaan oikealla uralla olemisen. Kuitenkin jäljestys oli samankaltaista "pomppimista" kun keskiviikkona. Välillä meni hirveetä kyystiä, niikun olis ollu enemmänkin tyhjiä. Ei siis pitänyt nenää tarpeeksi tiiviisti maassa kun ei mukamas makkara löytynyt.

En sitten ollu merkannut purkkien paikkoja ja kaksi jäi ilmasematta, itsekään en niitä havainnut. Molemmat sivutuulisilta suorilta. Ennen viimistä (vastatuuli) kulmaa alko höseltää ja ärähdin hiukan, Ninja katto mua, mutta jatkoi kuitenkin eteenpäin. Viimiselle suoralle olin laittanut vähän reilummin makkaraa/askel. Rauhotti jonkun verran, mutta kun se yksikin tyhjä tuli eteen alkoi kohellus. Loppuun asti kuitenkin päästiin.

Kävin sitte välillä ite syömässä ja sen jälkeen otin Essin etsimään purkkeja. Onneksi Tohelo-Ninja oli jättäny makupaloja syömättä niin Essikin sai ns. palkkaa työskentelystään. Ensimmäisen purkin ohi meni, mutta huomasin sen itse ja pyysin Essin takajäljelle maahan, sillä kun ei ole niin väliä miten touhuaa. Toisen purkin sitten ilmaisi ihan maahan menemällä, tosin hampaillaan yritti avata purkkia. Oppi sen silloin joskus metsäjäljellä ja sen jälkeen lopetettiin siellä purkkien käyttö, muisti näköjään pelasi vielä :D

Ja sit koirat joutuikin suihkun alle. Piti huuhdella tiistaisia tappeluvaurioita naamoista. Molemmissa ainoastaan yksi reikä, Essillä poskessa ja Ninjalla silmäkulmassa. Ei viittis tohtorille mennä antibiootteja hakemaan, jos nyt sit ei ala näyttää siltä et tulehtuu.....