On siis jokunen hetiki vierähtäny edellisestä kerrasta. Paljon ollaan edistytty koirien suhteen.

Suurin edistyminen Samun kanssa jäljellä. Poju jäljestää jo ihan motivoituneena. Ruokaa on vieläkin paljon. Tarkkuutta opetan edelleen. No kunhan noi lumet sulaa niin jatketaan :)

Tottis sujuu myös jo kohtuullisesti. Kuuntelee jo käskyjä. Seuraamispaikka on jo ok. Välillä itsekseen tottistellessä mielestäni edistää, mutta tiedä sit. Ajoittain myös aukeaa. Jääviä oon ottanu vapaasta hillumisesta, vielä en yhdistä seuraamiseen. Noutokapulan kanssa taistellaan kun ei muuten pidä suussa. Ja pito harjoituksia en uskalla ottaa kovinkaan aktiivisest ettei käy samoin kun Ninjan kanssa. Se oli niin pitkä ja tuskainen tie mikä tosin päättyi onnelisesti... Mut ei siitä sen enempää.

Purut meni ihan hienosti, kunnes Samu keksi että piilolle tultaessa voi iskeä samantien hampaat hihaan, mitä sitä suotta vartioimaan. On tainneet Ninjan kanssa hiukka keskustella reeneistä hmmm...

Ja sitten mamman rakas :) eli Ninja.

Jäljestys alko sujumaan todella hienosti. Muutamat viiisimmät jäljet on menny tyhjätkin rauhallisesti. Mutta sitten alkokoin esineiden kanssa pelleily. Joten esinetreeni on nyt ajankohtasta.

Tottis on teknisesti ok, mutta viettiä pitäis saada kehitettyä lisää. Noutokapulaa keksi alkaa pureskelemaan.

Puruissa muistaa jo että hampaiden iskeminen hihaan ilman vartiohaukkua on kielletty. Synnytyksen jälkeen oli aikas vaisua menoa, mutta siitä palautuminen vei oman aikansa.

Tänään Ninja sai olla kokopäivän mamman kanssa. Ensin käyttiksen häiriökoirana, tais ottaa enemmän häiriöö ku ne kilpailleet yhteensä :) Onneks on tullu hommattuu se Bh jo aikapäiviä sitten, nyt joutuis kyl jännittää sitä kaupunkiosuutta ihan kybällä. Ja sitten vielä suojelukokeen B-osassa nollakoirana. Näki kuinka neiti nautti nakkien syömisestä :D

<3 Nyt kyl sain taas sellasen motivaatioruiskeen mammaholistin treenaukseen <3