No niin, jälki ajettu ja hetki kuivateltu. Sade taukosi kun tallasin, mutta kun lähdettiin ajamaan tuli vettä taas niskaan :(

Paalulla oli ruokaa, mutta tyhjää seuraavat kymmenen askelta. Ensimmäistä kertaa oli tyhjää paalulta, ja neiti osas lähteä eteenpäin!! Pelkkä suora, kolme esinettä ja purkki lopussa. Tyhjää vieläkin enemmän kun aamulla. Esineet ilmasi kaikki liian aikaisin, eli silmillään ne löysi. Damn.. Tyhjät oli taas aika kaoottista menoa, noin kymmenen tyhjän jälkeen alkoi panikointi ja nenä nousi kymmenen senttiä ylöspäin. Ei hyvä ollenkaan. Eiks ton koiran jäljestys ilman ruokaa onnistu sitten koskaan, alkaa epätoivo iskeä. Seuraava jälki sitten on sellanen että ruoka tulee pelkästään esineistä. Katotaan löytääkö ollenkaan, alkaa pikkuhiljaa ahdistaa kun oon jo kolme vuotta tahkonnut niin luulis koiran jo osaavan, mut ei. Silmälaput seuraavaks et oppii taas käyttää nenäänsä!!!!

Ennen jäljelle lähtöä otin hiukka tottista. Sivulla istumista ja palkka. Sit tasaamaa noutoa ja hyppynouto. Tällä kertaa onnistu molemmat ilman kolautusta tai ylimääräisiä kuvioita :) Huomenna ei olekaan purutreenejä, joten jälki ja tottis jatkukoon, vaikka satais pikku-ukkoja.