Lexin kanssa näytelty Virolahdella lähes kolmenkympin pakkasissa SG3:n arvoisesti. Lähes mallikkaasti osasi käyttäytyä. Arvostelussakaan ei mitään moitittavaa.

Keskikokoa suurempi, erittäin ilmeikäs, korkea säkä, suora selkä, hyväasentoinen lantio saisi olla vielä pidempi, hyvä eturinta, alarinta saisi olla pidempi, hyvät etuosan- takaosan kulmaukset, korrekti edestä, tilava käynti. Nyt aloitetaan kunnokohotus sekä aktiiviset tottistreenit. Seuraava koitos Lohjalla maaliskuussa. Kiitos kasvattajille Lexin hoidosta ja treenistä. Ja muutenkin kivasta koirasta.

Josko mä nyt paljastaisin kaiken kansan tietoon myös sen ettei laumassamme asu enää kuin kaksi nelijalkaista. Ninja lähti hoitoon ja näyttää sitlä että hoitojakso kestää ja kestää ja kestää.

Jos jätetään tunteet tästä yhtälöstä kokonaan pois niin ei neiti tule koskaan laumaamme palaamaan. Järjen kanssa ajateltuna sillä on oikeesti kaikki niin paljon paremmin nykyisessä kodissaan. Saa jakamattoman huomion ja ei tarvitse kokoajan suunitella hyökkäyksiä toista nelijalkaista kohtaan. Kun neitiä kävin katsomassa oli se sitä mieltä että, mä oon edelleen sisätiloissa ihan okei, mut kun ulos lähdettiin alkoi hampaiden käyttö mua kohtaan.

En oo Ninjaa nähnytkään noin onnellisena aikoihin. Joten suotakoon sille loppuelämä ainoana koirana?? Luulen että ongelma Ninja käytöksessä olin minä ihan itse. Aika näyttää senkin. Ninja on edelleen menossa erikoisjälkikokeeseen. sitä ei sitten tiedä kuka siellä liinan toisessa päässä on...

Samun vuosi alkoi hiukan huonosti, sairastelu laittoi treenit tauolle pariinkin otteeseen. Toivotaan että kaikki on nyt taakse jäänyttä ja alotetaan taas normaali elämä treenaamisessa. Kohti IPO kolmosta ollaan menossa. Joo tiedän et se  kakkonenkin on viel suorittamatta, mut se nyt on vaan tollanen välietappi, mikä toivottavasti selvitetään heti ens kerralla. Paljon ollaan saatu aikaan, mutta paljon on myös edelleen tavoiteltavaa.

Pojat tulevat erittäin hienosti myös toimeen keskenään. Tollasia symppis kavereita molemmat. Mukava lenkkeilläkin kun ei tarvi olla raivopäänä rääkymässä niitä irti toisistaan.