Päästiin vierailemaan hoffien treeneihin. Omaan pitäjäänkin vielä,joten ei voinu olla käyttämättä tilaisuutta hyväks. Tosin niitä kellojahan piti siirtää ja oltiin hiukkasen myöhässä ;) Essin edellinen haku kokemus on kolmen vuoden takaa...

Neljä pistoa. Eka peräänjuoksu, toinen haamu, kolmas valmiina, neljäs haamu. Neiti kyllä tiesi mitä oli tekemässä. Intoa oli heti kun maalimies lähti pinkomaan metsään. Täysillä vaan perään. Tais löytyä ihan hienosti. Toista etsi hiukka pidempään, mutta ei tullut pois, kunniakierroksen kuiteskin tapansa mukaan teki :) Kolmannelle lähettäessä, juoksi muutaman metrin ja alko kaartamaan oikeelta takasin päin. Piti pyytää maalimies näyttäytymään. Sitten jo lähtikin ihan hyvin ja perille löysi. Piilo oli todella hyvin kuusien seassa, joten joutu kyllä nenää siinä käyttämään. Neljännelle lähti hitaasti, mutta bongas yht´äkkiä maalimiehen jäljen ja lähti sitä seuraamaan. Kuitenkaan ei perille asti. Essi haki todella kaukaa oikealta, mutta lopulta löysi perille. Tarkotus oli että sen kanssa leikittäis vikalla piilolla patukalla, muttei neitiä kiinnostanut. Ne muut hajut oli taas niin iihania.

Otettiin vielä esineruutua. Edellisestä kerrasta puoltoist vuotta. (jos ei oteta mukaan kun haki omasta rinteestä pallon vuorokauden jälkeen ;)) Hetsasin Essiä patukalla jo matkalla ruutuun. Vieras vei sen kuitenkin metsään. Ei mitään ongelmaa hakea sitä sieltä. Toisena esineenä oli sitten vieras villalapanen. Ei edennyt tarpeeksi pitkälle. Piti käydä uudelleen näyttämässä sitä ja sitten jo haki sen sieltä. Toi melkein käteen asti, mutta olin idas ja pudotti maahan, samantien syöksyen omaan patukkaan kiinni. Olin jättäny sen maahan lojumaan.

Meillä oli todella kivaa, joten kiitos kaikille mukana olleille LaHolaisille!