Kun kerran olin päättänyt käydä tallaamassa jäljen, niin olihan se mentävä tuulesta huolimatta. Pituutta tuli noin 400askelta, kahdella kulmalla, kolmella esineellä plus avonainen ruokakippo lopussa. Todella paljon tyhjää..

Alku meni ihan normaaliin tapaan. Sitten kauhea kiihdytys ja kohellus kun ruokaan tuli katkos. Alotin nyt liinalla kirraamisen ja käskyllä rauhottumisen. Sen seurauksena Ninja koitti vähän väliä tarjota maahan menoa. Kuitenkin kerkesin käskeä jatkamaan ennen kuin oli täysin maassa asti. Pysyy suhtkoht jälellä, mutta seilaa noin puolmetriä puolelleen. Lopun menikin ihan koiran perässä kiinni. Kipon olin piilottanut pellonreunan pidempään heinikkoon. Viisi askelta ennen kippoa meni siellä pitkällä. Ei sitten millään meinannut uskoa että sinne puskaan pitää mennä. Kun oli pariaskelta mennyt, pomppäsi takasin pellon puolelle. Ja eikun käskyllä takasin. Kippoa ei onneksi haistanut vasta kun kohdalla.

Koitin sitten paikallaan istumista pihassa. Ilman liinaa ja pantaa. Käskin siis istumaan keskelle pihaa ja menin päästämään Essin tarhasta. No samalla kun ovi aukesi nousi ja lähti tulemaan kohti. Juoksin vastaan istu käskyä hokien. Ei istunut ennen kun olin kohdalla. Kun katoin taakse istui Essikin tarhassa :D Pari kertaa meinas vielä nousta kun annoin Essille luvan. No loppujen lopuksi istui valppaana odottaen lupaa liikkua.