Nyt kun kipinä palaa niin kaikki mahdollinen aika tarttee treenata ;) Heti aamusta koirat autoon, ja ei kun auton nokka kohti Orimattilaa ja kenttää..

Ninjalle haukutusta, seuraamista, hyppy pallon kanssa ja eteenmenoa. Pääpaino viimisessä. Ensin koira maahan ja vein eteenmeno palkan paikalleen. Haukun alotus ihan ok, mutta taas ensimmäisen seuraamisen jälkeen ei ollu helppoa alottaa sitä haukkumista, no tuli se sieltä kuitenkin taas ihan hienosti. Muutamia vasemmalle käännöksiä ja sit hyppy pallolla. Mennessä kolautti takatassut esteeseen, takasin ilman kosketusta. Sit lähetys eteen. Alkuun miettii muutaman sekunnin mut sit lähtee menemään. Koira taas maahan ja vein juosten taas palkan. Kun käännyin ympäri Ninja jolkotteli vastaan. Eka kerta kun paikalla makuusta lähti perään, toisaalt voi olla tyytyväinenkin et lähti, mut silti ei kuitenkaan :D Ei muuta ku takas maate sinne missä alunperinkin oli, kävelin hetken taas poispäin ja palasin takas viereen. Ja eteenmeno jälleen kerran. Samanlainen ku edellinen. Viel kerran, täl kertaa jätinkin istumaan. Käännyin välillä kehumaan, kerran olikin noussu seisomaan, karjasin takas istumaan ja hienosti totteli ;) Tiellä käveli samaan aikaan lenkkeilijä sakumaanikon kanssa, mut ei neiti sitä rekannu ollenkaan. Kutsuinkin sit luokse. Tyyny oli edessä tyrkyllä, et ois saanu juosta suoraan kiinni, mut Ninja päätti istua eteen. Hieno homma puruja ajatellen :D Sit jätettii tyyny siihen ja seurautin nopeuden muutoksien kera takas alotuspisteeseen. Siitä taas lähetys eteen ja nyt lähti jo heti juoksuun. 

Samulle piilonkiertoja. Koira istumaan lähetyspaikkaan ja ite kiersin piilon jättäen tyynyn sinne. Bueno suoritus. Seuraavat kaksi kiersin itse taas piilot koiran odottaessa keskilinjalla. Tyyny selän taakse piilolle ja lähetys. Hyvin meni nekin. Sit otin samanlaisen neloselle. Hyvin kiers senkin, ja kun ahneus aina iskee päätin vielä takas päin tulessa kierrättää vitosen niin etten enää ite kierrä sitä. Laiskemmin lähtee ja joudun usuttamaan, mut kuitenkin kiertää. Pari kertaa sama. Vikalla kerralla menikin jo suht ok, kerran tarvi antaa uus käsky. 

Ja ei ku kotio. Pihassa koirat sai painia keskenään vielä tunnin verran. On se mukavaa katseltavaa ;)