Ei oo ehtinyt kirjottelemaan, mutta nyt tulee viime viikon juttuja. Ninjalla on muuten juoksut, ihan vaan näin välikommenttina :)

Elikkäs Maanantai iltan kävimme Marjaanan kanssa "tallaamassa" verijälkiä, Ninjallekin. Kaikkea pitää kokeilla kun ei muuten mistään mitään tiedä :)

Tiistaina sitten oli ajovuoro. Eli verijälki siis vanhenee vuorokauden... Ninja lähti alkuun ihan hyvin etenemään, mutta oli hiukka epävarma että mitähän oikeesti pitäis tehdä ja kyseli multa neuvoa. Koitin kehottaa etenemään, mutta ihan oli sus´hukka hukassa =)  Söi ketunleipiä aikansa kuluksi. Petra koitii avustaa, mutta silti neiti vaan kyseli mammalta apuja. Oli turhan pitkäkin, mutta loppuun kuitenkin päästiin. Täytyypä koittaa tuoreempaa jälkeä kunhan kerkii sulattaa veret pakastimesta...

Keskiviikkona sitten oli taas purut. Ollaan siis kerta viikkoon koitettu päästä treenaamaan suojelua ja Ninja on joka kerralla edistynyt ihan mukavasti. Oli jo eka "hyppykin". Tosin pentuhihaan ei oikein innostunut, joten patukka on vielä kova sana... Tälläkin kertaa onnistuin saamaan hampaat polveeni, vaikka suunnittelin toimivani niin ettei osuisi. No onneks vaan kerran, ja kun nää helteetkin oottavat tuloaan ei pienet mustelmat jalassa häiritse... Ihanaa että koira vihdoinkin näyttää kykynsä. Oon tässä tullu siihen tulokseen että Ninja ei oo täysin varma mun suhteen, joten yritetään tässä nyt luoda välejäkin..

Ninja onkin nyt ollut tämän päivän seuranamme, olkoot Essi ja Sandi välillä päivän tarhassa. Ollaankin leikitty pallolla ja kapulalla. Hyppyytin estettäkin kymmenensentin korotuksilla. Loppu korkeus olikin 110cm. Joten ei ainakaan ponnituksesta ole puutetta.

Palloa heittelin jalkojen välistä että saatais luoksetulo tiiviimmäks. Viidenellä kerralla vasta uskaltautui menemään. Alkuun kiersi sivusta. Kyl tää tästä. Ja vielä kun mammalla alko kolmen viikon loma niin päästään treenaamaan ihan kybällä :)