Aamula kn silmäni aukasin, vetäsin treenikamppeet niskaan ja läksin pellolle, hiukka Ninja jäi tyhmänä perään kattelee, et hei jotain unohtu. Suunniteltu juttu, et tallaan jäljen tuun takas kotii aamupalalle ja jälki saa vanheta ainakin kolme tuntia, noh hiukkasne meni pitkäks kun otettiin yks kattoprojekti sillä aikaa.

Mut siis oikeesti, vanhenemisaika oli tunti ja viis minuuttia. Pituutta jäljellä 1040 askelta, viis esinettä ja seitsemän kulmaa. Nakkeja siellä täällä, kulmat miinotettuna niillä.

Paalulle pysähty nätisti odottamaan että laitan liinan. Sitten ihan rauhallisesti lähti etenemään, siinä sitten kehuessani kuuntelin että pilli soi, aloin pälyilemään ympärilleni ja näin parin pellon päässä metsästäjiä, noh, en aatellu sen enmpää vaan jatkettiin. No hetken päästä sitten näin että ajokoira mennä haistelee samalla pellolla kun jäljestettiin. Onneks oli vainu päällä niin se ei meitä rekannut. Ninjakin vaan vilkas ja jatkoi matkaa..oho..on ainakin motivaatio kohillaan. Ekan esineen kämmäsin ite, siis olin laittanu huolimattomasti ja nenä ei edes käynyt siinä askeleella. Tyhjää oli ihan älyttömän paljon, ja neiti vaan ajoi löysillä. Ei kiihdyttänyt kun aavistuksen vauhtiaan. Kolme kertaa lähti jäljen sivuun haistelemaan ja pyörähtämään, ejattelin että siitä on varmaan kirmannut se ajokoira moneen otteeseen. Pysähdyin vaan nissä kohdin ja odotin että koira palaa jäljelle. Toka vikaa esinettä ei meinannu millään ilmasta, rekkas kyl sen, mut koiti vaan luistaa maahanmenolta. Okei, esine oli heijastin, ei oo koskaan ollu sellasta :) Viimisellä suoralla, vähän ennen viimistä esinettä alko haistelee taas sivuille. Onneks kuitenkin kerkes tasaantua ennen loppua.

Täytyy olla tyytyväinen koska ajoi löysillä. Täytyis vaan tehdä samanlainen viel uudestaan. Mut kun ei ehdi paitsi sunnuntaisin, pimeys uhkaasti lyö päälle. Nii ja nyt noi pakkasetkin, vois viel muutamaks viikoks painuu pohjosiin =)

Sit maneesi vuorolal otettiin kaks erää tottista kun ei ollu puruja. Ekal kerral vietin nosto seuraamista ja eteenmeno. Eteenmenoon ei oikein meinannu syttyä, mut irtos sit kuitenkin ihan ok.

Tokal kerral, pari oikeeta paikkaa sivulla, ei moitittavaa. Sit muutama vietinnosto seuraus. Aukeaa takaa, mut siihen ei puututa ennekun saadaan sitä viettiä nostettuu. Sit noutoa, palkkasin purutyynyyn ajatuksena että sais lisää vauhtia takastuloon. Ei auttanut, sit Ellu teki jatkoheiton kapulaan, Ninja ampas Ellun luo, sit kun kielsin hetken pääst palas mun luo j sit lamppu sytty ja lähti hakee sitä kapulaa. Lopuks viel eteenmeno, ehkä ihan aaavistuksen oli valppaammin lähdös, mut toivosin enemmän innokkuutta.

Sit viel illal haukutuksia ennen sisään pääsyä.

Ei kuulunut aamulla piipahdustakaan koirasta ennenkuin avasin oven...