Olihan ohjelmaa. Perjantaina pilkoin jälkimakkarat, mutta käytiinkin ensin kiertämässä piiloja. Vein kolmeen piiloon patukat valmiiksi. Ninja ensin suoritusvuoroon. Lähti suoraan piilolle ja tuli palkan kanssa. Hiukka taisteltiin ja sivulle käskyllä edettiin seuraavalle, samalla tipautin palkan taakseni. Lähetin siis kakkoselle. Yllätykseni Ninja lähtikin sinne suoraviivaisesti ja tuli toisen patukan kanssa taistelemaan. Mietinkin että oiskohan pitäny jättää tähän, mut päätin kuitenkin sen kolmannekin kokeilla. Ja ilman ogelmia Ninja suoriutui siitäkin. Wau, ollaan siis edistytty. Samulle samoin. Samu tosin lähtee ensin etenemään, sitten pysähtyy ja vilkasee mua. Ilman uutta käskyä kuitenkin kiertää piilon ja tulee patukan kanssa taistelemaan. Toisella piilolla samoin, paitsi ettei tuo sitä patukkaa tullessaan. Yritin toisen kerran ja sama juttu. Palkkasin sitten sillä ekan piilon patukalla. kolmaskin oli koitettava kun kerran meni toka hiukka säätämiseksi. Kannoin mukanani ne kaksi patukkaa, että jos vaikka jättäisi kolmanneltakin sen tyytnyn tuomatta niin on sitten jotain millä palkata. Tällä kertaa tyyny tulikin sitten mukana. Kerta kiellon päälle kun kerran tajuaa jo lähteä kiertämään. Kierrätin kolmosen vielä kerran tyhjänä. Sama taakse vilkasu, mutta muuten ihan tiivis ja onnistunut. Ja eikun pois.

Vettä alkoi sit satamaan ja kahvillakäynnin jälkeen kun ajeltiin kotiin, päätin etten sateella kyl mee sit jälkeä tekemään. Niinhän siin sit kävi että seuraavaan aamuun piti jättää...

Lauantaina sitten tein lievässä olotilassa koirille jäljet. Molemmille suht yhtäpitkät ja ruokaa joka askeleella.

Samun suoritus on videoituna, mut lataan sen nettiin sit joskus kun pääsen sellaselle koneelle mis on laajakaistayhteys ;) Ei täl langattomalla saa mitään ladattua.

Samu jäljesti hiukka hätäsemmin kun torstaina. Ei ollu niin tarkkaa työskentelyä. Pari kertaa vilkasi kuvaajaa, mut ei jääny kuitenkaa tuijottamaan. Kerran jäi juomaan myyränkolosta vettä. Oli siis jäljellä se vesi, tallatessa huomasin, mut eipä sitä enää pystyny kiertämäänkään. Loppuprkin olin piilottanut ruohoon ettei näkisi sitä kaukaa. Menikin ihan purkille asti jäljestäen. Maahan käsky oli jokseenkin huono ja meni sit lopulta hiukka säätämiseks. No koira kuitenkin makasi maassa ja annoin palkan.

Ninjan jälki meni samoin kun torstaina, ei siis moitittavaa. Purkki-ilmaisu edelleen täysin suora ja nopea.

Sunnuntaina olikin sitten ohjelmassa Ninjan tottisnäytös Vahvatassun synttäreillä/mätsärissä. Jännitin tapahtumaa ihan törkeän paljon etukäteen, koska paikallahan oli aikas paljon koiria. Sain pienten murinoiden saattelemana Ninjan suorituspaikalle. Muut koirat siirrätettiin kauemmas ja sitten jännitys laukesikin. Ellu ohjasi meitä seuraamisessa. Jäävät liikkeet, luoksetulo ja nouto kuuluivat myös ohjelmaan. Täyskäännökset ei ollut kovin hyvät. Olen samun opettanut kiertämään takaa ja Ninja taas väistää edestä. Askeleitten sovitus oli samulle, joten Ninjan käännökset jäi vajaiksi. Jäävissä maahanmeno epäonnistui??? Neiti jäi istumaan, otettiin uusiks ja sit meni maahan. Noudossa Ellu laittoi kapulan vähän matkan päähän, minne lähetin Ninjan hakemaan. Asfaltilla ei viitsinyt kapulaa heittää. Hienosti haki, mutta luovutti ihan vinoon. Ihan mukava fiilis jäi, vaikka treenisuoritus olikin puutteellinen

Mätsärin loputtua käytiin vielä Nemo-tollerin kanssa kävelyllä. Muutaman kerran ollaan aiemmin käyty ja Ninja on kulkenut edellä. Nyt Nemo kulki vierellä ja oli hieman haastavampaa. Ninjaa kiinnostaa Nemo ihan kauheesti, mut kun tietäen sen taustat en päästä sitä kuitenkaan liian lähelle. Katsotaan mitä tuleman pitää..

Samun kanssa kävin sitten fillarilenkillä. Hirveellä höyryllä oli lähdössä menemään, mutta jarruttelin niin että mentiin reippaalla kävelyllä ensimmäinen puoli kilsaa. Sitten jo uskaltauduin hieman antamaan lisää vauhtia. Pari kertaa meinasi mennä laukalle, mutta hyvin sitten ravas loput matkasta. Muutamaan koirien ulkoiluttajaan ja kävelijäänkin törmättiin matkan varrella, alko taas hiukka hymyilyttää, mutta ei siit sen enempää. Päätin suoralla koittaa että josko onnistuisi jo Samun kanssa vapaana pito. Alkuun näytti et ihan ok, mut sitten oli näkevinään jotain kirkkojärven puolella. Väkisin yritti mennä tiellepäin. Sain ensin käskytettyä pysymään jalkakäytävällä. Mutta hetken päästä alkoi taas pää kääntymään ja askeleet menemään väärään suuntaan. Toista kertaa ei käskytys auttanut, jätkä kiipes ajoradalle. Tiukalla käskyllä palasi kuitenkin luokseni, ei auttanu kun kytkeä kiinni.