Tallasin ensin jäljen. viisi kulmaa, kolme esinettä. Nyt tarkotus paneutua tuohon kulmatyöskentelyyn. Joten laitoin ruokaa joka askeleelle kulmassa.

Ja tottista kun odoteltiin vanhentumista. Nakkien kanssa otin, koska muuten siitä ei tuu mitään kun neiti tietää jäljen olevan pellossa. Seuraamista, istuminen, maahanmenoa ja luoksetuloa. Seuraaminen oli ajoittain painostavaa ja kontaktitonta. Oikealle menemällä sain hiukka jo innostumaan. Ei paljoa viitsinyt tahkota. Kerran otin istumisen, enkä mennyt kauas. Siinä ei moitittavaa. Maassa pysyminen tuotti tuskaa. Hiukka ehkä häiritsi kun pidin nakkia kädessä kokoajan. Mut sitkeästi vaan en antanu periks. Loppujen lopuks pysyi kiltisti paikallaan. Lyhyeltä matkalta luoksetulo melkein jo tarpeeksi tiivis. Kerran jouduin ottamaan pakkia. Nyt odotin että korvat nousee pystyyn ennen palkkaa, jouduin siis pidättelemään hengistystä pari kertaa ja sitten jo nousi. Ihan viimeiseksi otin pitkän matkaan luoksetulon. Ekalla kerralla kun olin juossut noin neljänkymmenen askeleen päähän ja käännyin, ampaisi Ninja juoksemaan kohti. Kun aloin kävellä vastaan tajusi jo tehneensä väärin ja luimisteli edessäni. Otin vaan hihnasta kiinni ja vein takasin. Varmistukseksi treenikaveri seisoi hihna päällä. Jouduin kutsumaan toiseen kertaan kun ei eka kuulunut. Otin eteen asti ja jouduin korjaamaan taaksepäin. Alko tuntumaan siltä että se on nyt oppinut että mun taka askel kuuluu liikkeeseen. Tarvii muilla keinoin saada nyt lähemmäksi.

Ja välillä autoon..

Jäljelle lähti taas intoa täynnä. Paalulla otti jäljen, mutta tarkisti paalun taas toiseltakin puolelta. Kuitenkin ajamaan lähti ihan "oikein". Rauhallisesti aloitti, mutta kun taas tuli useampi tyhjä peräkkäin alkoi vetämään. Kauheen vaikeeta hidastaa sen vauhtia ilman nyppäsyjä. Esineet ilamisi ihan hyvin, toisella ainoastaan hiukka kinnasin liinasta kun meinas mennä yli. Kulmat meni ihan sekoilemalla vaikka oli ruokaa. Taitaa mun askelluksessa olla jotain sanomista. Ihan Ninjan tyylinen jäljestys..

Täytyy alkaa käyttää useammin vieraan tekemiä jälkiä, jos vaikuttais asiaan