On taas laiskuus iskeny päivyrin päivittämiseen. Nyt kun oottelen puhelua, niin näppäilen hetken. Tänään oltiin jäljellä taas. Vaihdoin makkarat takaisin liotettuun kuivamuonaan. Syynä ne iki-ihanat kusiaiset. Muutamat viimetreenit on menny siihen että Ninja nostelee kinttujaan kun murkut kiipeilee niille. Ja sit makkaranpalat on vallattu. Tosin tänään ei oltu tossa "omalla" pellolla.

 Suhteellisen hienosti ajoikin jäljen, ainoastaan ensimmäistä purkkia ei ilmaissut. Koitin ensin pitää liinaa vaan kireänä ettei pääse etenemään, mutta kun vaan haisteli piti käskeä maahan. Loput neljä ilmaisikin sitten ihan ok. Loppusuoralla, varmaan sata askelta pelkkää ruokaa, päästin linan mitan, 5m etenemään. Hienosti osasi siltikin. Kelasin sitten ennen loppupurkkia itseni lähemmäs, ihan vaan varmuuden vuoksi.

Muuten ollaan tottisteltu hiukkasen, noutokapula on tosin jääny suunniitteluasteelle. Pakko olis ottaa itseä niskasta kiinni. Nyt tosin on ollut muitakin menoja kun vaan koiran kanssa :D

Uimassakin on koirat jo päässeet käymään. Kiva katsella niitten touhuja ja "kinoja" vedessä. Essi ei osaa päättää kumman lelun tois ja sit Ninja jopa uskaltautui pari kertaa pölliä lelun suusta...Ihana kun niit voi jo uittaakin yhtäaikaa.