Torstaina pyysin miehen mukaan häiriöksi, isolla H:lla!!  "Omalla" pellolla. Otettiin ensin ilmoittautuminen "tuomarille", ei mitään ongelmaa siinä, mutta sitten paalulta ei meinannu uskaltaa lähteä kun pelottava isukki seisoi takavasemmalla. No alkukankeuksien jälkeen ei välittänyt enää ollenkaan, vaikka kovaan ääneen juttelivat ja pelleilivät Minnan kanssa. Kulmat meni todella tarkasti, ei oo tainnu koskaan onnistua niin hyvin. 

Perjantaina ennen purutreenejä jäljelle. Uusi pelto, aivan ihanne alusta. Tein vastatuuleen yhdellä kulmalla, joten jälkimmäinen suora oli sivuttaistuulta oikealta. Loppupurkilla ohjaajan moka, purkista yli kahteen kertaan. Muuten ei suuremmalti mainittavaa.

Sunnuntaina taas uudella pellolla. Sopivan lyhyttä heinää ja myötätuuleen pääsin tekemään. Ensin tein noin 70 askeleen suoran missä kaksi esinettä, eikä yhtään ruokaa. Pakko oli kuitenkin käydä paalulle jälkikäteen laittamassa muutama makkara, en luottanut että lähtis kun paaluna oli grillitikku. Ei minkäänmoista ongelmaa, todella rauhallisesti jäljesti esineelle ja ilmaisi, samoin sille toiselle ja loppupurkillekin. Tosi mahtava fiilis jäi siitä pätkästä.

Toinen jälki oli sitten normaalin kaltainen, kahdella kulmalla kolemlla esineellä. Esineet olin merkannut grillitikuilla, ja huomattin että Ninja reagoi ensin ne merkki kepit. Siis niistä täytyi luopua. Ihan hienosti muuten ajoi, ainoastaan sivutuulella oli aika-ajoin jäljen vieressä kun en sitten ollu osannu kävellä suoraan...

 Sit tän aamuinen suoritus. Pituutta oli enemmän kun koskaan. Tosta tien reunasta kun lähdin tallaamaan, löysin itseni loppujen lopuksi kuuden kulman jälkeen metsän reunasta, mistä lähtee se mein lenkkipolku. (tutut osaa jo hahmottaa kuin pitkällä oltiin..) Tyhjää oli aikas paljon. Olin sinisellä kalkkijauheella merkannut kulmat ja esineet, ei ollenkaan hyvä juttu kun en sitten nähnyt ajoissa niitä merkkejä. Jäljellä oli viisi esinettä. Kaksi ekaa meni yli, molemmilla pyysin sivulle ja ajatutin uudelleen. Loppuakohden paransi työskentelyään. Esineillä rauhottelin normaalia pidempään. Otin käyttöön tuon kymmenen metrin jälkiliinan itseäni varten, ei ollu kovinkaan helppoa kun on sen verran erilainen kun tuo aikasemmin käytämäni. Ei voinu päästää koiraa kovin pitkälle kun työskentely oli sen verran rauhatonta. Täytyy nyt koittaa jaksaa ajella noille paremmille alustoille. Josko tällä viikolla kerkeis kokeilemaan kynnöspeltoakin pitkästä aikaa... Varoitus Anulle ja sushukkasille, ollaan tulossa häiriköimään :D