Kun ei huvittais millään nukkua taas päikkäreitä, niin tarvii tappaa aikaa koneella ennen ruokaa ja iltalenkkiä.

Lauantaina innostuin ottaa hyppynoutoja pimeässä. Nakkasin kapulan esteen yli, ja koiralle lupa hypätä ja noutaa. Kun oli kapula suussa innostin takaisn tuloon. Kolme kertaa tuli tyhjin suin yli. Joka kerta siis hyppäs omatoimisesti, ilman uuta käskyä. Sit viimein tajus et mamma taitaa olla liikkumatta ellei kapula tuu mukana. No oli tipauttanu ihan esteen juureen ja kiertämällä sitten toi. Pakkohan siitä oli hiukka kehasta. No ei kun uusiks ja onnistuihan se. Kyl taitaa koiran nenä toimia kun löysi kapulan pimeessäkin :D

Sunnuntaina oltiin sit maneesilla, tottiksessa eteenmeno hiukka jänskätti, kun Ninja kiinnitti huomion toiseen koiraan kun Ellu vei tyynyä. No otin riskin ja lähetin eteen. Ja sinnehän se tyynylle juos, ihanaa kun ei lähtenyt toisen kimppuun.
 Puruosio olikin ihan kaoottista hallinnan suhteen, toivottavast saan josus jonkuin tolkun niihin liinoihin ja muuhun sähläämiseeni. Sorry kaikille asianosaisille. Koittakaa kestää mua.

Tiistaina sitten kipaistiin kiparkatille. Mielessä oli että viedään eteenmeno tyyny ensin paikoilleen ja sitten tottistellaan. Päätinkin tehdä niin. Yhdessä Ninjan kanssa vietiin ja sit seuraamalla pois päin. Otin seuraamista, seisomisia ja noutoa. Hiukka mietin et kuinkahan noudon kanssa käy kun se tyyny oli luovuts suunnassa, mut ei sännännyt sinne vaikka useamman kerran treenin aikana vilkuilikin tyynyn suuntaan.
 Noutojen jälkeen sitten seurautin poispäin tyynyltä, muutamaaskel tyynyn suuntaan ja sit lupa juosta. Ja sinnehän se Ninja sitten lähti :D

Joskohan tänää taas hiukka jotain tekis, eilen paleli niin pahasti. Ja nukuin taas kolmen tunnin päikkäritkin, ei aika riittäny enää treenailla.