Käväsin pitkästä aikaa kahden koiran kanssa remmi lenkillä! Juu ei kovin pitkälle tarvi mennä ku hermo on jo sen verran kireellä että pitää kääntyä takasin :D Pellolla juoksentelivat vielä keksenään kymmenisen minuuttia ennenkuin Lotan bussi tuli. Käskytin koirat maahan ja ooteltii Lottaa. Noh, Samu päätti sitten otta ritolat ja meni haukkuen luo. Hiukka pelottava tilanne, mut tuli pois huutamalla.

Pihassa sitten otin haukutuksesta sivulle siirtymistä. Ensin Samu, alko samantien louskuttaa ja kerran kävi jopa naaman lähellä. Siitä jouduin kieltää ja hetkeen ei meinannu sit haukkua, mut tulihan se sieltä. Sivullekin neljä kertaa suoraan. Välillä oli yks vino ja edistävä, mistä en tietenkään palkannut.

Ninjakin alko heti haukkumaan vaikka palkkana oli pallo. Muutaman haukusta palkkauksen jälkeen pyysin sivulle. Tuli ihan hienosti, mutta sen jälkeen uudelleen haukku olikin jo vaikeaa. Haalareissa miljoona kakstuhatta reikää lisää... Näykki kun ei tajunnut taas alottaa haukkumista. No onnistuhan se ja siitä sit palkkailin muutamaan kertaan.