Kotisivupäivityksiä ei ole luvassa hetkeen pieneen....

Läppärissä ei oo enää toimivaa ohjelmaa niiden päivttämiseen. Kun en oo jaksanu paneutua tuohon HTML-kieleen, niin oikotietä on tullut käytettyä. hiukkasen tyyris ois ohjelma minkä haluisin joten olkoot...

Pöytäkoneen p..*kiainen ei suostu pysyy netissä, ja koht siit lähtee näyttökin kävelee kunhan rakas ystäväni kerkeis sen noutaa :) Omansahan vie.. Miehen ketkale ei suostu enää jättimäistä näyttöä yläkertaan raahaamaan. Ja tää läppis kun on niin käteväkin :)

Koirarintamalla kaikki ennallaan, Essi on menettänyt muistinsa ja luulee olevan pikku pentu. Tulee toimeen jopa rottweilerin kanssa :)

Aikanaan Rambon (Essin rakas poikaystävä :)) kanssa kun kerran ottivat yhteen niin sen jälkeen on ollu naama irvessä kun edellä mainitun rodun edustaja astuu tontille. Noh, oli kokeiltava kun Ninja loukkas jalkansa ja mä en jaksanu lähtee yksiksee lenkittää. Essi mummo hoiti sen puolen hienosti. Mitä nyt opetti Ossille että suolla on kivoja lätäköitä, missä voi kieriskellä. Haju oli niin ihanaa...

Ninja siis mitä ilmeisemmin juoksi piikkilankaan kun kirmasivat metsikössä Ossin kanssa. Minkäänlaista kipua ei kyllä sillä hetkellä tuntenut, kun huomasin haavan vasta illalla. Viiden sentin vekki ranteessa. Nopeesti on onneks alkanu parantua, ei oo aristellu kinttuaan yhtään.