Kiparissa taas. Alotin riekuttamalla patukalla heti autolta. No ei ihan onnistunu. Ninja kun toi patuan ja heitin toisen niin sit lähti haistelemaan. Höh sanon mä. No menin sit "paukuttelee" patukoilla kylkeen kun ei "huuto" auttanut. Johan innostu. Hiukka seuraamista viettiä nostaen, aukee mut saa viel olla toistaseks.

Sit otin istumisia, ekan palkkasin itseeni päin kun en muistanut. Seuraavan heitin jo taakse, mut Ninja oli tulos hakee sit palkkaa kädestä. Loput heitin taakse, alko jo nopeemmin reagoimaan. Sit aattelin et koitetaanpas sitä seisomistakin. Tarjos istumista pariin kertaan. Sit otin niin et koira jäi mun sivulle niin paremmin meni.

Seuraavaks laitoin maahan käskyn alle ja lähdin hakee noutokapulaa ja tyynyä auton edestä. Heiluttelin tyynyä kohti kävellessä, mut ei noussut. Onneks. Jätin kapulan metrin päähän Ninjan eteen. Menin koiran sivulle ja pyysin ylös. Nous aika nopsaa kun ties et mammal on tyyny selän takana. Kuitenkin annon tuo käskyn, ensin ei lähetny noutaa, mut päätti sit kuitenkin lähteä. Nyt en muista annoinko uuden käskyn. Luovutus eteen. Ihan ok. Seuraavat kolme heitin kapulan ja koitin saada tiputtamaan matkalle kun hetsailin tyynyä. Yhen kerran oli anova katse kun koitin saada irrottaa käskyllä kapulasta. Katso alta kulmien et *voisitko ottaa sen kapulan et pääsen iskee kiinni siihen tyynyyn* ;).Viimisin oli hauska kun heitin tyynyn poispäin, Ninja juos tyynyn luo kapula suussa, sit hetken mietti ja vaihto varovasti. Riehuin jonkun aikaa tyynyllä ja otettiin viel eteenmeno.

Potkasin irrotuksen jälkee tyynyn pois päin Ellulle. Sain jo innostumaan hiukka ja samassa kun kehuin perään hinkua, irtos mun ote ja koira ampas tyynylle.

Ihan hauska treenihetki. Ninjallakin oli jo selvästi kivaa.