Kotoa lähtiessä otin Ninjan tarhasta ja seurauttelin autolle, olin avannut kontin luukun joten häiriötekijä oli todella iso :)

Aikani seurauttelin vasemmalle käännösten kanssa. Meni ainakin viis minuttia ennekuin malttoi keskittyä sen verran että annoin luvan mennä autoon. Kehitystä sentään siinäkin tapahtunut, ettei kerennyt karkaamaan kertaakan vaikkei remmissä ollutkaan.

Kiparissa sitten seurauttelin ja koitin ottaa noutoa. Lunta oli sen verran että maasta ei taas suostunut ottaa. Hitsi et ottaa alko ärsyttää kun pitikin kokeilla. Takapakkia tuli. Seurauttelin ja kääntyiltiin vasemmalle tiukasti ja taka-askelin. Eiköhän se ala kohta sujumaan. Seisomista otin myös ja onnistui jo ilman kättä. Siitä kunnon palkka ja vapautus. Lopuksi vielä pari maahanmenosta luoksetuloa. Maahanmenot on nopeita. Luoksetulossa ekan otin patukalle ja riehuttiin hetki. Jälkimmäisen eteenistuen. Tässä oli ajatuksena että kun alkaa omasta mielestäni turhan aikaisin hidastaa vauhtia, otin ensin vauhdikkaan ja sitten vasta eteenistumisen. Istuu kyllä nyt jo suoraan, aavistuksen sais tulla lähemmäs ilman lisä käskyä.