Tein Ninjalle eilen jäljen vanhenemaan. Ja sillä aikaa otin tottista. Jäljellä neljä kulmaa ja viisi esinettä. (tennispallo, hanska, kännykkä, tulitikkuaski ja tennispallo) Kaksi esinettä vikalla suoralla. Loppui palloon. Ruokaa todella paljon.

Ensin otettiin paikalla makuu, vierellä toinen koira. Jätin koiran ja menin selin. Nousi melkein heti haistelemaan. (pellolla oltiin) Vein takaisin ja hyvin sitten pysyi lopun aikaa. Välillä katsoin ja kehuin. Kun palasin takasin seisoin hetken vierellä ennekuin käskin nousta. Ehkä liian pitkään odotin kun Ninja nousi omatoimisesti. Ei kun käsky takasin ja lähdin vielä pois. Sitten jo malttoikin odottaa lupaa. Seuraamista ja maahanmenoa/luoksetuloa. Seuraaminen ihan ok. Ekalla ei mennyt taas maahan ja toisella pieni pakote. Seuraavat menikin sitten vauhdikkaasti. Luoksetuloissa pidin käsiä edessä ja hoin tänne käskyä loppuun saakka. Täytyy tänään koittaa josko tulis ilman että pidän kädet edessä ohjaamassa.

Jälki meni suhteellisen hyvin. Pari kertaa suoralla tarkisti sivusta. Viiminen kulma oli hiukkasen hakuilua. Tulitikkuaskin meinasi ilmaista, mutta nousikin ylös. Pienellä liinan nyppäsyllä kävi kuitenkin maahan. Palloilla pakitti taaemmas makaamaan. Liekö olis ollu kiusaus ottaa suuhun vai mikä, mutta kuitenkin palkkasin pallon kohdalta, joten Ninja joutui "ryömimällä" siirtymään lähemmäs. Kerran vaan siis joutui liikuttamaan jalkojaan...