Kun en jaksa treeneistä enää kirjotella täytyy kirjotella jotain muuta vaihteeks ettei ihan pölyynny tää päivyri :D

Päätinpä pitkästä aikaa lähteä Ninjan kanssa n.14 kilsan fillarilenkille ylämäki-alamäki tielle ;) (=Muttilantien lenkki). Ei olla kun viiden kilsan lenkkejä tänä kesänä fillaroitu.

Essin jätin tarhaan, olin Lotalle sanonut että käy noutaa sisään kun saa keitot syötyä. Noh, Essi sitten veti herneet kun ei päässyt mukaan, alko kiljumaan kun pikku pentu yksin jäätyään. On se sinne aiemminkin joutunut jäämään eikä ollut moksiskaan. Noh, en välittänyt.

Tuolla pyörätiellä (n.kilsan päässä) sitten ajattelin just päästää Ninjan irti tarpeilleen, kun alko kuulua kahinaa takaa. Meinasin ensin et joku tulee pyörällä takaa etten päästäkään vielä. Sit vilahti silmäkulmassa sakemanni, samantien hihna kiristy et hemmetti Ninja tappaa sen kohta, kunnes tajusin että mein pupuhan se sieltä kiiti ohi. Hitsit että kerkesin pelästyy.

Onneks oli Ninjalla valjaat ja laitoin vielä varuiks pannan kaulaan ja hihnan taskuun, kun koskaa ei tiiä jos springeri vaik sanoo itsensä irti.

Siin sitte koirat molemmin puolin pyörää ja takas kotiin. Oli vastaan tulevilla autoilijoilla mielenkiintoset ilmeet, oltii me kyl varmaan aika näkykin. Ei kun karkulainen sisää, ovi varmuuden vuoks lukkoon ja alusta :D

Noh, aika haipakkaa tultiin tuo karkurin kotiutusmatka, joten Ninja siten alko loppumatkasta hyytymään, kunnes päästiin pihatielle, Ninja bongas juuri kotiin tulleen iskän ja sata lasissa moikkaamaan. Tuli sitten otettuu venytys treenit lenkin päätteeks.

Mies kun tuli lavetilla kotiin metsäkone kyydissä, meikäläisen ideat alkaa taas lentää.

1855306.jpg

Päätin sit koittaa että kuinkas saksanpaimenkoira pääsee sisun hyttiin. No problem, en kerennyt edes istahtaa penkille kun neiti oli jo sylissä. Sit seuraavaks sinne metsäkoneeseen. Lavetin lavalla pyörä on jo korkeemmalla kun meikäläisen pituus, siit sit viel sinne hyttiin. Noh, ei tarvinnu kun antaa kehotus, niin Ninja pomppas renkaan päälle, takajalkoja joutu hiukkasen asettelemaan ennekuin sai ylös asti. No sit viel lavan päällä kävelyä. Oon mä siten hullu ja koira viel hullumpi kun tekee mitä käsketään ;) Siis hyvin tottelevainen yksilö, äipälle ei kannata pullistella vastaan ;D

Näin hauska ilta meillä tällä kertaa.. Kirjottelu jatkuu taas joskus.