Juu eli perjantaina(vai olikohan se lauantai??)anyways.. tallasin kaksi jälkeä. Ensimmäisellä ei ollut ruokaa ollenkaan, pituuskaan ei päätä huimannut. Kolme merkattua esinettä ja loppupurkki. Nenä oli hiukan ylhäällä, mutta pysyi jäljen päällä. Hienosti ilmaisi kaikki kun olin itse valppaana ja taisin hiukka jarrutella jos meinas hiihtää yli. Muisti ei oo enää kauheen hyvä.

Toisen jäljen olin tallannut viereen, seurautin Ninjan jälkimmäiseltä purkilta jäljen alkuun, oli todella mahtava kontakti ja korvatkin terhakkaasti pystyssä. Tais neiti tietää että jotain on vielä tulossa.

Toisella jäljellä oli sitten ruokaakin. Esineetkään ei jäänyt ilmasematta, kiittäen taas oman liinan käytön. Loppu oli mielenkintoinen, tallausvaiheessa totesin joutuneeni "veden varaan". Vettä jokapuolela paitis takanani, sinne ei luonnollisestikaan voinut enää mennä, joten päätin jatkaa suoraan aiempien suunitelmien mukaisesti, joka kerta kun askeleella oli pienikin ruohotuppo laitoin siihen palkan. Loppu purkki meni iahn pellon reunaan, mutta onneks oli sen verran nousua ettei vettä enää ollut. Edellisellä askelmalla oli ruokakasa, hienosti malttoi syödä ennekuin kävi cesarpurkin luo makaamaan :) Ihan mahtava fiilis jäi.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tänään sitten oli aika kova tuuli, tallasin aloituksen myötätuuleen. Tyhjää oli jonkin verran. Kaksi kulmaa, ensin vasuriin sit oikeelle. Yhden esineen yli kerkes mennä, vaikka olin merkannut ne. Ei voinut takaisin nykäistä kun söi jo seuraavaa ruokakasaa. Oma moka siis täysin. Loppupurkin ilmasu oli jotenkin omituinen, meinas mennä maahan, mut meinas sit jatkaakin ja kävi sit kuitenkin maahan. No joo, tästä eteenpäin kiinnitän huomiota liinan kireyteen!