Eilinen sohvallamakaaminen pisti omatunnon soimaan ja päätin että heti aamusta täytyy jotain tehdä. Käytiin lämmittelylenkillä pellolla. Siellä koirat otti vainun ilmeisesti ketun jäljistä, molemmat oli jotenkin ihmeellisen valppaina ja jäykkinä. Ninja meinas lähteä satalasissa juoksemaan metsään, mutta kerkesin sen huutaa pois.

Mut sitten asiaan. Tarkoituksena oli opettaa molemmille hyppyä. Otin ensin Ninjan ja neiti oli ihan täpinöissään. Patukat oli pesun jäljiltä alakerrassa ja en jaksanut lähteä hakemaan, nappasin vaan vanhan narulelun.

355343.jpg

Ninja kävi ihan kuumana leluun. Alkuun hyppäsi ihan esteen toiselle puolelle, mistä sitten ei onnistunut ponnistamaan takasin koskematta. Ärsytin oikein tosissani sillä lelulla ja välillä heitin taas esteen yli. Pari viimistä kertaa juoksikin jo narulle asti ja lopetin siihen. En hypyttänyt takasin koska olisi tiputtanut lelun suustaan. Tultiin rauhallisesti lelu suussa sisälle ja kanavoi tosi pitkään tuulikaapissa ennenkun irrotti. Siis lopputulos oli se että Ninja tykkää enempi "vauvalelustaan". Siis käytämme sitä jatkossa tottistreeneissä. Jos sitten pikkuhiljaa sais vaihdettua kätevämpään palloon.. Aika näyttää.

Ja oma kunto loppui keksen ja en sitten jaksanut Sandia ottaa, olisin kuitenkin hermostunut sen lauluille ja sitten kaikki ois mennyt pieleen. Eilinen kahden tunnin aamulenkki oli jo sille niin stressaavaa, mut siitä ei sen enempää...