Tein källijäljen Ninjalle. Eka suora paalulta kolmella askeleella ruokaa, sitten epäsäännöllisin välein tyhjiä ja ruokakasoja. Tyhjät aiheutti edelleen ongelmaa, harhaili ihan miten sattuu, vaikka olin ihan lähellä ja jarrutin. Pituutta sillä oli sata askelta. Toinen suora esinesuorana. Viisi esinettä 10-15 askeleen välein, ei ruokaa. Ja menikin ihan p*lleen.

Kaikki esineet löysi kun en antanut muuta mahdollisuutta. Toisen ja kolmannen välillä oli ihan hukassa, omaa mokaa mut enpä pystynyt tietää että ilmeisesti lintu (mikäpä muu) oli siirtäny/tyhjentänyt filmipurkin. Näin ite sen ja koitin vaan saada koiraa jäljestämään sille. Sivussa meni metrin verran. Oli siis oikealla jäljellä, itse en vaan uskonut kun purkki oli väärässä paikassa... seuraava suora oli noin 15 askelta. Ruokaa muuten muttei kulmissa. Se menikin suht hyvin.

Viiminen suora noin sata askelta oli alkuun tasasesti tyhjiä ja ruuallisia askeleita, puolessa välissä pidensin tyhjiä, viimiset kakskyt askelta kasoilla. viiden tyhjän jälkeen loppuesine, mitä ei sitten löytänyt. Ohi meni vaikka liinalla pysäytin kohdalle. Sit palo käämit ja koira seurauttamalla takajälkeä pitkin pois, ei siis huvittanut tulla uudelleen purkamaan ja päätin purkaa merkit tällä tavalla. Ninja tosin oli ihan pihalla et mitä hitsiä nyt tapahtuu.

Paalulle päästyämme otin sitten ihan rentoa tottista istumisilla ja luoksetuloilla. Koiruuskin rentoutui. Heittelin sitten palloja tontille asti. Sitten keksin että jos nyt viel hypittäis estettä kun ne pallotkin oli mukana. Heitin pallon ja käskin hypätä. Ensin meinas lähte ekiertää, mutta Ei käskyllä pakitti takas sivulle. Uus käsky ja sitten jo meni yli. Hetken etti palloa, muttei mukamas löytänyt. Koitti tulla esteelle että ois hypänny takasin, mut seisoin edessä. Haetutin pallon, jouduin käydä auttamassa ja sitten käskin hypätä takasin. Pallo tippu mutta koira tuli. Ja eikun uus yritys. Menin taas esteen luo käskyttämään ottaa pallon mukaan. Ottikin ja tuli takaisinkin vielä pallo suussa. Ei kun riehuntaa ja sisälle. Niin ja hyppäs esteen koskettamatta sitä!!! jippii!!!